REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Stambulo „Anadolu Efes“ (8-3) komanda vos nepaguldė ant menčių Eurolygos čempionų.

Penktadienį Stambulo „Anadolu Efes“ (8-3) komanda vos nepaguldė ant menčių Eurolygos čempionų.

REKLAMA

Turkijos klubas namuose 82:84 (23:23, 29:22, 22:15, 8:24) nusileido Madrido „Real“ (9/2).

Stambulo komandos treneris Erginas Atamanas po dvikovos pareiškė, kad dėl nesėkmės yra kalti teisėjai, kurie, anot krepšinio specialisto, suklydo labai svarbiu mačo metu.

„Visiems dar kartą parodėme, kad galime būti Eurolygos čempionais. Noriu daugiau pagarbos – pakalbėsiu apie tai su valdžia. Manau, kad teisėjai padarė labai grubias ir svarbias klaidas. Po Dunstono techninės pražangos laikas turėjo likti tas pats – 4 sekundės, bet buvo žaidžiama su 14 sekundžių.

Apie tai pranešėme 2–3 kartus, o jie sakė „ne“. Kas „ne“ – tokios yra taisyklės. Prašysime Eurolygos, kad būtų pakartotos rungtynės“, – teigė E.Atamanas.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kuriuo atveju šios rungtynės peržaistos nebus, kadangi protestą su tokia sąlyga reikia suspėti pateikti per 15 minučių nuo dvikovos pabaigos.

Primename, kad neseniai dėl panašios problemos Maskvoje nukentėjo ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai.

Dvikovai artėjant pabaigos link, žalgiriečių atakos metu laikrodis netikėtai nuo aštuoniolikos sekundžių „peršoko“ iki trylikos.

Tada kauniečiams nepavyko surengti rezultatyvios atakos, o CSKA per pora minučių sugebėjo panaikinti 9 taškų deficitą, bei išplėšti pratęsimą, kur sėkmė lydėjo maskviečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų