REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią vasarą Los Andželo „Lakers“ marškinėlius apsivilkęs LeBronas Jamesas pradėjo naują Kalifornijos klubo erą.

Šią vasarą Los Andželo „Lakers“ marškinėlius apsivilkęs LeBronas Jamesas pradėjo naują Kalifornijos klubo erą.

REKLAMA

Palyginti vangiai NBA sezoną pradėjęs „Lakers“ (15-9) klubas pastaruoju metu demonstruoja pergalingą žaidimą ir labai pajėgioje Vakarų konferencijoje užima penktą vietą.

Tiek L. Jamesas, tiek ir „Lakers“ ekipos vadovai vis garsiau kalba apie galimą dar vienos NBA žvaigždės įsigijimą.

Ateinančią vasarą gausus būrys žinomų lygos krepšininkų taps laisvaisiais agentais, todėl „Lakers“ tikrai turės iš ko rinktis.

Tiesa, Oklando „Golden State Warriors“ lyderis Kevinas Durantas mano, kad Los Andželo klubui bus labai sunku prisivilioti bent vieną NBA žvaigždę.

„Jei esi Kyle‘as Korveris, tada tai suprantama. Jis nėra pirmoji puolimo opcija, toli gražu, todėl labai tinka žaisti su LeBronu, kuris veržiasi, dalina perdavimus ir padeda tau atsidengti. Jei esi jaunesnis žaidėjas, kaip Kawhi, žaidimas su LeBronu neatrodo kaip geras sprendimas. Kawhi mėgsta turėti kamuolį savo rankose, kontroliuoti puolimą ir žaidimo ritmą. Jam šalia nereikia tokio žaidėjo kaip LeBronas“ – teigė K.Durantas.

REKLAMA
REKLAMA

Dukart NBA čempionas taip pat atkreipė dėmesį, kad žaisti šalia LeBrono nėra paprasta ir dėl didelio žiniasklaidos dėmesio, o aplink jį sukuriamą aplinką pavadino toksiška.

REKLAMA

„Būnant šalia LeBrono, labai daug dėmesio ateina iš kitų žmonių. Jis turi daug gerbėjų žiniasklaidoje, analitikai ir rašytojai juo žavisi. Mes juk čia žaidžiame krepšinį, o kartais rašoma yra visai ne apie tai.

Suprantu, kodėl kiti žaidėjai nenori būti LeBrono aplinkoje, nes ji yra toksiška. Didelė dalis dėmesio yra tiesiog meilikavimas LeBronui. Tai nėra jo kaltė, tiesiog jo gerbėjai sudievina kiekvieną žodį. Tiesiog pasitraukite ir leiskite mums žaisti krepšinį“, – savo nuomonę dėstė K.Durantas.

Verta pastebėti, kad sezono pradžioje neblizga ir pačio K. Duranto atstovaujamas „Warriors“ (17-9) klubas.

NBA čempionai šiuo metu Vakarų konferencijoje žygiuoja ketvirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų