REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Željko Obradovičius visada pasižymėjo kaip vienas charizmatiškiausių Europos krepšinio strategų.

Željko Obradovičius visada pasižymėjo kaip vienas charizmatiškiausių Europos krepšinio strategų.

REKLAMA

Stambulo „Fenerbahče“ trenerį toks charakteris atvedė ne vieno titulo link. Internetą apskriejo viena iš minutės pertraukėlių „Fenerbahče“ ir Tel Avivo „Maccabi“ susitikime.

Turkijos klubas atsiliko 30:38, o serbas neslėpdamas parodė savo nusivylimą žaidėjais. Kostas Sloukas prieš pat minutės pertraukėlę atliko kitą derinį nei buvo nubraižęs Ž.Obradovičius ir už tai sulaukė riksmų tirados.

„Ko nori, Kostai? Dabar klausi manęs, kaip žaisti? Nuo dabar visą gyvenimą klausi manęs, kaip žaisti. Visą gyvenimą. Visi jūs taip darysite“, – rėkė Ž.Obradovičius.

Šį vaizdo įrašą išplatinus JAV sporto žiniaraščiui „HoopsHype“, puslapio lankytojai sunkiai galėjo patikėti tuo, ką mato.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar tai neturėtų būti uždrausta? Treneris šią minutės pertraukėlę pavertė baisiausiu košmaru. Taip elgtis yra nepadoru, peržengtos visos leistinos žmogaus ribos“,- rašė vienas iš internautų.

REKLAMA

„JAV krepšinyje niekada nepamatytum nieko panašaus. Tuo mūsų krepšinis ir skiriasi nuo Europos, kur viskas suvokiama kiek kitaip“,- pastebėjo antrasis.

„Niekada neteko matyti nieko panašaus, pas mus JAV tokių dalykų tiesiog nebūna. Galbūt jis ir atrodo, kaip piktas žvėris, tačiau geras treneris savo auklėtiniams privalo parodyti, kas čia yra šefas“,- konstatavo trečiasis.

Kad ir kokios skirtingos būtų nuomonės, Ž. Obradovičius pasiekė savo – jo treniruojamas „Fenerbahče“ klubas šventė pergalę išvykoje 74:70 prieš Tel Avivo „Maccabi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų