REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2004 metais Maskvos CSKA klubas kaip įmanydamas siekė prisivilioti Šarūną Jasikevičių, tačiau liko nieko nepešęs.

2004 metais Maskvos CSKA klubas kaip įmanydamas siekė prisivilioti Šarūną Jasikevičių, tačiau liko nieko nepešęs.

REKLAMA

Panašu, kad dėl nepasisekusių derybų CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas iki šiol jaučia apmaudą.

Tą jis pripažino portalo „krepsinis.net“ apžvalgininkei Gabrielei Miknevičiūtei, kuri viešėdama šią savaitę Rusijos sostinėje vykusioje CSKA ir „Žalgirio“ akistatoje, kalbėjosi su Maskvos klubo prezidentu.

„Kad jau kalbame apie žaidėjus, kurių man gaila, kad neprikvietėme, buvo variantas, kai siūlėme čia atvykti Jasikevičiui. Bet tada net nepriėjome prie tikslaus pinigų aptarimo, nes buvo aplinkybių, neleidusių to padaryti.

Iš jo pusės tiesiog nebuvo didelio intereso, jis gerai žaidė Tel Avivo „Maccabi“, turėjo galiojantį kontraktą ir taip mūsų norai atsidūrė toli nuo realybės. Nors būtų buvę įdomu jį pamatyti žaidžiantį čia, bet nesusiklostė“, – „krepsinis.net“ portalui sakė A. Vatutinas.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras prisiminė, kaip buvęs CSKA prezidentas Aleksandras Gomelskis pasakė, kad nori Šaro savo komandoje ir šis gali pats pasakyti sumą, kurią nori uždirbti.

REKLAMA

Tačiau Šarui rūpėjo ne vien tik pinigai. Lietuvis savo biografinėje knygoje „Laimėti neužtenka“ taip pat yra užsiminęs apie CSKA viliones.

„Sulaukiau gražiausio meilės prisipažinimo gyvenime“, – prisimindamas šią istoriją rašė Šaras, paminėjęs, kad CSKA jam tada siūlė 3 mln. eurų algą.

Vis tik, Lietuvos rinktinės įžaidėjas nusprendė likti „Maccabi“ klube ir su šia žydų komanda dar kartą laimėjo Eurolygą.

Nors Š. Jasikevičius CSKA marškinėlių taip ir neapsivilko, kiek vėliau šio klubo garbę gynė tokios Lietuvos krepšinio žvaigždės, kaip Jonas Kazlauskas, Darjušas Lavrinovičius ar Ramūnas Šiškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Su abiem Lavrinovičiais turime gerus santykius, ryšį palaikome su Šiškausku, nes jis dažnai atvyksta į Maskvą. O Jonas yra žmogus, kurį labai gerbiu, nes jis – puikus treneris ir pagarbos nusipelnęs žmogus“,- portalui „krepsinis.net“ apie lietuvius gražiai prabilo A. Vatutinas.

Vienas iš daugiausia titulų Senajame žemyne iškovojęs CSKA klubas Eurolygos čempionu yra tapęs 7 kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų