REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio popietę Klaipėdos gyventojai gausiai būriuojasi į „Švyturio” areną. Ten vietos „Neptūnas” sieks antrąkart per dvi savaites nugalėti skandalų drebinamą Vilniaus „Rytą”.

Sekmadienio popietę Klaipėdos gyventojai gausiai būriuojasi į „Švyturio” areną. Ten vietos „Neptūnas” sieks antrąkart per dvi savaites nugalėti skandalų drebinamą Vilniaus „Rytą”.

REKLAMA

Prieš laukiančią „Betsafe-LKL” grandų dvikovą abiejų komandų amerikiečiai – Jerai Grantas ir Domminique Suttonas pasidalino savo mintimis. Akivaizdu, kad krepšininkai jaučiasi visiškai skirtingai.

Jerai Grantas šiuo metu demonstruoja bene geriausią krepšinį savo karjeroje, o tai jis įrodė ir Vilniuje, kur pagerino savo rezultatyvumo rekordą ir pelnė 25 taškus.

„Tarp komandų yra priešprieša, kuri juntama jau pastaruosius kelerius metus. Tai konkurencingų varžovų dvikova, o man smagu būti to dalimi”, – sakė J. Grantas, pridūręs, kad Klaipėdoje bus tikrai karšta.

REKLAMA
REKLAMA

Jis šalies čempionate pelno po 12,7 taško, atkovoja po 4,9 kamuolio bei renka po 17,9 naudingumo balo. Tiesa, kuklusis J. Grantas šlovės spinduliuose nesimaudo. Atvirkščiai, jis tikisi tik gerėjančio žaidimo.

REKLAMA

„Už viską dėkoju Dievui, kuris man padeda, o aš stengiuosi išmokti jo siunčiamas pamokas bei išlikti nuolankus, – dėstė J. Grantas. – Jaučiu, kad mano žaidimas priklausomas nuo komandos. Kartais būna geresnių mačų, kartais prastesnių, tačiau gerą žaidimą lemia komandos draugų pasitikėjimas.

Manau, kad mano žaidimas gali gerėti dar stipriai, kaip ir visos „Neptūno“ komandos”, – LKL.lt sakė krepšininkas.

Vilniaus „Ryto” amerikietis D. Suttonas savo ruožtu atviravo, kad nėra patenkintas nei savo, nei komandos žaidimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime gerinti komunikaciją gynyboje, privalome daugiau kalbėtis, tai palengvintų visų darbą aikštelėje, – dėstė atletiškasis „Ryto“ legionierius. – Mes taipogi turime būti tvirtesni ir agresyvesni, nes gynyboje nedemonstruojame jokio tvirtumo.

Manau, kad gynybą turime gerinti iš esmės. Sezonas tęsiasi, dirbsime ties tuo ir tobulėsime.”

Šalies pirmenybėse pelno po 12,9 taško, atkovoja po 6 kamuolius bei renka po 16,2 naudingumo balo, bet tai jo nedžiugina.

„Pakilimai ir nuopuoliai, jokio pastovumo, – apie savo žaidimą šį sezoną pasakojo „Ryto“ krepšininkas. – Atrodo, kad mano žaidimas priklauso nuo mano nuotaikos, arba nuo varžovo gerumo, prieš kurį žaidžiame. Tai mąstysena, kurią turiu pakeisti.

Aš nelabai patenkintas, kaip rungtyniauju pastaruoju metu.”

Rungtynės Klaipėdoje prasidės 17:20 val.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų