REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prie „Lietkabelio” prisijungė Lietuvos rinktinėje žaidęs gynėjas

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda stiprina gynėjų grandį pasirašydama sutartį su Vaidu Kariniausku.

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda stiprina gynėjų grandį pasirašydama sutartį su Vaidu Kariniausku.

REKLAMA

Sutartis galios iki šio sezono pabaigos.

Penktadienį 25-ąjį gimtadienį švęsiantis įžaidėjas šį sezoną pradėjo Oradėjos CSM gretose, bet sulaukęs panevėžiečių kvietimo nusprendė grįžti žaisti į gimtąją šalį.

„Gavau gerą šansą grįžti į Lietuvą. Čia visada norisi likti kuo ilgiau, bet ne visada tai pavyksta. Taip pat mano šeima laukia pagausėjimo, todėl norėjau, kad ir jie jaustųsi geriau. „Lietkabelis“ yra puiki organizacija, ką įrodinėja jau ne vienerius, todėl esu laimingas tapęs jos dalimi“, – „kklietkabelis.lt“ sakė V.Kariniauskas.

Alytiškis „Lietkabelyje“ jau yra žaidęs 2013–2014 metų sezone, kai jį buvo paskolinęs Kauno „Žalgiris“. Su stipriausios šalies komandos apranga V.Kariniauskas debiutavo ir Eurolygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau jo karjera pasuko į Graikijos antrąją lygą, iš ten – į Italiją, o 2017 m. lietuvis tapo Klužo Napokos „U-Banca Transilvania“ ekipos nariu, su kuria praėjusiame sezone tapo Rumunijos čempionu.

REKLAMA

198 cm ūgio V.Kariniauskas 2016 metais gynė Lietuvos rinktinės garbę Rio de Žaneiro olimpiadoje.

Šiame sezone Rumunijos lygoje V.Kariniauskas per 19 minučių įmesdavo 8,6 taško ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo. FIBA Europos taurėje jo statistika siekė 6,3 taško, 4 atkovotus kamuolius ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo per 23 žaidimo minutes.

V.Kariniauskas prie „Liektabelio“ prisijungs ketvirtadienį popiet ir debiutuos jau sekmadienio „Betsafe–LKL“ mače namuose prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų