REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Jelizaveta Tuktamyševa (tv3.lt fotomontažas)

Kanados mieste Kvebeke vykusiose dailiojo čiuožimo varžybose netikėtai viršutinius drabužius nusimetusi Jelizaveta Tuktamyševa įkvėpė tai pakartoti ir kitus čiuožėjas.

26

Kanados mieste Kvebeke vykusiose dailiojo čiuožimo varžybose netikėtai viršutinius drabužius nusimetusi Jelizaveta Tuktamyševa įkvėpė tai pakartoti ir kitus čiuožėjas.

REKLAMA

Primename, jog 21-erių metų Rusijos čiuožėja ne tik iškovojo auksą „Grand Prix“ varžybose, tačiau ir surengė tokį pasirodymą ant ledo, apie kurį dailiojo čiuožimo pasaulis kalba iki šiol.

J. Tuktamyševa vieno iš pasirodymų metu skambant Britney Spears dainai „Toxic“ netikėtai nusimetė palaidinę ir likusį laiką čiuožė su liemenėle. Iškart po šio veiksmo, sportininkė sulaukė milžiniškų ovacijų iš dailiojo čiuožimo gerbėjų:

Ir nors erotinis Rusijos atstovės šokis ant ledo patiko anaiptol ne visiems, vienas merginos trenerių Aleksejus Mišinas dienraščiui „Sport-express“ teigė, kad visi pernelyg sureikšmino šį pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

„Man asmeniškai erotinė pradžia nebuvo svarbiausia. Kartu su Jelizaveta ir Tatjane Prokofjeva (kita sportininkės trenerė – aut.past.) siekėme sukurti kažką naujo ir neįprasto. Tikrai nesitikėjome, kad mūsų pasirodymas sulauks tiek daug dėmesio.

REKLAMA

Galiu pasakyti tiek – pasaulis keičiasi ir kiekvienas iš mūsų turime savitą požiūrį į madą ir grožį. Jelizavetos šokį pamatė visas pasaulis, ji tarsi atvertė naują puslapį dailiojo čiuožimo istorijoje. Pamatysite, kritikuojančių mano auklėtinę kiekvieną dieną bus vis mažiau“,- sakė A. Mišinas.

Panašu, jog trenerio žodžiai pildosi. Internete plinta vaizdo įrašai, kuriuose įvairių pasaulio šalių čiuožėjai užfiksuoti atliekantys skandalingu tapusį rusės manevrą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I’ve officially become @liza_tuktik I’ve got the cantilever with the jacket off and the triple axel! The world needs another Liza so you’re welcome! Please tag her in the comments so she sees this @liza_tuktik @liza_tuktik #elizavetatuktamysheva @liza_tuktik #elizagala @liza_tuktik #galaexhibition @liza_tuktik #SCI2018 @liza_tuktik #skatecanada @liza_tuktik #tripleaxel @liza_tuktik #empress @liza_tuktik #queen @liza_tuktik #Tuktikchallenge @liza_tuktik

A post shared by jared⛸ (@jared.skatingspam) on

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų