REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę skandalingasis tėtušis LaVaras Ballas oficialiai pranešė apie abiejų sūnų LiAngelo ir LaMelo sekančias karjeros stoteles.

Šią savaitę skandalingasis tėtušis LaVaras Ballas oficialiai pranešė apie abiejų sūnų LiAngelo ir LaMelo sekančias karjeros stoteles.

REKLAMA

19-metis LiAngelo viešai paskelbė laukiantis pasiūlymų iš NBA plėtojimosi lygos komandų, tuo metu 17-metis LaMelo artėjančiame sezone atstovaus netoli Klivlando miesto esantį SPIRE institutą.

Čia jis turės progą ne tik lavinti krepšinio įgūdžius, tačiau ir įgyti vidurinį išsilavinimą. SPIRE institutas labiau orientuotas į fizinį mokinių paruošimą, o ne tik švietimą.

Krepšininko tėvas Lavaras tvirtina, jog baigęs mokyklą Lamelo svajoja įsitvirtinti vienoje iš pajėgiausių NCAA komandų. Anot amerikiečio, jo sūnus galėtų tapti Djūko, Kentukio arba Mičigano universitetų žaidėju.

Tiesa, šios krepšininko svajonės gali ir neišsipildyti. Priežastis paprasta – NCAA lygoje negali rungtyniauti krepšininkai, kurie anksčiau yra buvę profesionaliais žaidėjais.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiame sezone abu broliai Ballai atstovavo dabartinį Prienų „Skycop“ klubą ir rungtyniavo Lietuvos krepšinio lygoje.

Būtent Lamelo Ballo profesionalaus krepšinio patirtis Lietuvoje gali užkirsti jam kelią į NCAA lygą.

REKLAMA

JAV žiniasklaida tvirtina, kad LaVaras Ballas visais įmanomais būdais siekia paneigti, kad jo atžala buvo profesionalas.

Anot amerikiečių, įžaidėjo tėvas bando įrodyti, kad jo sūnus iš Prienų klubo negavo nė cento, todėl LaMelo laikotarpis Prienuose neturėtų būti traktuojamas kaip profesionalios krepšininko karjeros pradžia.

Vis tik, JAV krepšinio ekspertai Ballams nieko gero nežada. Anot jų, beveik nėra abejonių, kad NCAA lygos vadovai nepraleis pro pirštus LaMelo karjeros Prienuose ir neleis jaunuoliui žaisti garsiausioje pasaulyje studentų krepšinio lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, problemų dėl LaMelo patirties profesionalų krepšinyje jau spėjo sulaukti ir naujoji įžaidėjo komanda.

Ateinančią savaitę jo atstovaujamas SPIRE institutas krepšinio aikštelėje turėjo susitikti su viena iš Indianos miesto mokyklų, tačiau priešininkai šias rungtynes atšaukė.

Oficialiame pranešime tokį savo motyvą jie pagrindinė faktu, kad jų komanda niekada nežais prieš varžovus, kurių sudėtyje yra bent vienas profesionalios krepšininko karjeros paragavęs žaidėjas.

Ką gi, labai panašu, kad skandalinga Ballų patirtis Lietuvoje ateityje dar ne kartą gali jiems stipriai pakišti koją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų