REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Braziliją sudrebino kraupus nusikaltimas, kurio metu šios šalies futbolininkui Danieliui Correa Freitasui buvo įvykdyta žiauri egzekucija.

Braziliją sudrebino kraupus nusikaltimas, kurio metu šios šalies futbolininkui Danieliui Correa Freitasui buvo įvykdyta žiauri egzekucija.

REKLAMA

Sportininkas nužudytas 18-metės merginos gimtadienio šventės metu.

24-erių metų futbolininkas rastas negyvas Paranos mieste, Brazilijos pietryčiuose.

Skelbiama, kad jam buvo įvykdyta egzekucija: nupjautos genitalijos, pranešama ir apie stiprius sužalojimus kaklo srityje.

Futbolininką nužudęs 38-erių Edisonas Brittesas Junioras pripažino savo kaltę ir tvirtino, kad taip pasielgė dėl to, kad D.C.Freitasas išprievartavo jo žmoną Cristianą Brittes.

Kraupią žmogžudystę įvykdęs brazilas vėliau televizijos eteryje detaliai papasakojo, kas nutiko lemtingą naktį.

„Vakarėlis jau buvo įgavęs pagreitį, kai supratau, kad ilgą laiką niekur nemačiau savo žmonos Cristianos. Nuėjau iki mūsų miegamojo, tačiau durys buvo užrakintos. Nieko nelaukęs išlaužiau duris, ir pamačiau lovoje nuogą gulintį Daniellį ir mano žmoną, kuri prašėsi pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Aš buvau mirtinai įsiutęs. Kartu su vakarėlyje buvusiais mano draugais ištempėme jį į lauką sugrūdome į automobilį. Čia aš turėjau peilį, su kuriuo ir mirtinai subadžiau mano žmoną prievartavusį vyrą. Buvau labai piktas, tą akimirką negalėjau sau nieko padaryti“,- pasakojo žmogžudys.

REKLAMA

Kartu su draugais jis negyvą futbolininko kūną išmetė šalia upės, kur policijos pareigūnai ieško ir pagrindinio kraupaus nusikaltimo įrankio.

Civilinė Brazilijos policija sulaikė E.B.Juniorą, taip pat jo žmoną ir gimtadienį šventusią dukrą. Teigiama, jog įvykį tiriantiems policijos pareigūnams vis dar stinga įrodymų, kad vakarėlio metu moteris buvo išprievartauta.

Tiesa, neseniai išplatintos paskutines futbolininko žinutės ir nuotraukos „WahtsApp“ progamoje gali padėti tyrimo eigai.

Futbolininkas vienam iš savo draugų per „WhatsApp“ atsiuntė dvi nuotraukas, kuriose jis save įamžino lovoje, šalia miegančios moters, kuri, kaip paaiškėjo vėliau yra žudiko žmona Cristiana.

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu čia miegoti. Yra daug moterų, miegančių įvairiuose namo kambariuose. Suvalgysiu sukaktuvininkės mamą, nors jos tėvas yra kažkur netoliese“, – futbolininkas rašė savo bičiuliui.  

„Sao Paulo“ klubui priklausęs Danielis Correa Freitasas šiame sezone buvo paskolintas antroje pagal pajėgumą Brazilijos lygoje rungtyniaujančiam „Sao Bento“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų