REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Cristiano Ronaldo (nuotr. Instagram)

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje Mančesterio „United“ klubas namuose susitinka su puikiai sezoną pradėjusia Turino „Juventus“ komanda.

22

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje Mančesterio „United“ klubas namuose susitinka su puikiai sezoną pradėjusia Turino „Juventus“ komanda.

REKLAMA

Italijos komandos gretose savo pirmąjį sezoną žaidžiantis Cristiano Ronaldo po ilgos pertraukos sugrįš į „Old Trafford“ stadioną, kur pradėjo savo tvirtus žingsnius futbolo elito link.

Portugalas Mančesterio „United“ marškinėlius vilkėjo 2003-2009 metais.

Kartu su šiuo klubu jis tris kartus laimėjo Anglijos „Premier“ lygą, po kartą triumfavo UEFA Čempionų lygoje, pasaulio klubų taurėje ir Anglijos taurės (FA) varžybose.

Britų leidinys „Independent“ prieš šią intriguojančią akistatą Mančesteryje prisiminė istoriją, kai Cristiano Ronaldo atvyko į pirmąją „United“ klubo treniruotę.

REKLAMA
REKLAMA

Tada vos 18-os metų portugalas sveikindamasis su naujais komandos draugais nesiliovė kartojęs, kad jis yra geriausias pasaulio futbolininkas.

Tokie žodžiai pradžioje labai įsiutino „United“ klubo veteranus Roy Keane‘ą ir Gary Neville‘ą, tačiau netrukus jie atlyžo.

REKLAMA

Šiems dviem komandos simboliams užteko vos kelių treniruočių, kad suprastų, kokia išskirtine darbo metodika pasižymi C.Ronaldo.

„Pradžioje mane šiek tiek siutino jo gera nuomonė apie save, tačiau vėliau supratau, kad jis taip kalba ne be reikalo. Mane visada žavėjo jo darbas treniruočių metu, jis visada troško būti geriausias. Jei kažkas atlikdavo naują triuką, Cristiano likdavo po treniruotės, kad irgi išmoktų tai atlikti. Ne veltui jis tapo geriausiu pasaulio futbolininku“,- teigė net 13 sezonų „Raudonųjų velnių“ gretose praleidęs R.Keane‘as.

Rungtyniaudamas Mančesterio „United“ komandoje Cristiano Ronaldo iš viso sužaidė 292 rungtynes ir įmušė 118 įvarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų