REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį ir trečiadienį įvyks UEFA Čempionų lygos mūšiai. Ypač didelį susidomėjimą kelia „Manchester United“ ir Turino „Juventus“ bei „Barcelona“ ir Milano „Inter“ dvikovos.

Antradienį ir trečiadienį įvyks UEFA Čempionų lygos mūšiai. Ypač didelį susidomėjimą kelia „Manchester United“ ir Turino „Juventus“ bei „Barcelona“ ir Milano „Inter“ dvikovos.

REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+“ ir TV6 kanalai iš viso parodys šešerias rungtynes.

H grupėje pirmaujantis „Juventus“ laimėjo abejas rungtynes ir turi 6 taškus. „Manchester United“ užima antrąją vietą. „Raudonieji velniai“ surinko 4 taškus. Jie pastaruoju metu išgyvena krizę. Jose Mourinho auklėtiniai iš paskutinių penkių mačų įvairiose varžybose laimėjo tik vieną. Mančesterio klubas Anglijos „Premier“ lygoje užima vos 10 vietą.

Tuo tarpu „Juventus“ žengia Italijos čempionato viršūnėje. Tiesa, po aštuonių pergalių iš eilės praėjusiame ture Turino futbolininkai namie nesugebėjo įveikti Genujos komandos (1:1).

REKLAMA
REKLAMA

Europos turnyruose Mančesterio ir Turino ekipos yra susitikusios 12 kartų. Šiuose susirėmimuose – visiška lygybė. Abu klubai iškovojo po penkias pergales, dukart sužaidė lygiosiomis, o įvarčių santykis 15:15. Paskutinį sykį komandos kovojo 2003-aisiais. Tada grupėje abukart 3:0 ir 2:1 nugalėjo „Raudonieji velniai“.

REKLAMA

„Barcelona“ ir „Inter“ yra B grupės lyderiai. Abi komandos laimėjo abejas rungtynes. Katalonijos klubas pirmauja Ispanijos pirmenybėse.

Praėjusiose rungtynėse „Barca“ 4:2 palaužė „Sevilla“ futbolininkus. Italijoje „Inter“ Milano derbyje 1:0 nugalėjo „Milan“ ekipą. „Inter“ savo šalies čempionate rikiuojasi trečias.

Europos varžybose Barselonos futbolininkai „Inter“ įveikė tris kartus, dviejuose mačuose užfiksuotos lygiosios, o vienoje dvikovoje stipresni buvo Italijos klubo žaidėjai. Pastarąjį kartą šie Ispanijos ir Italijos futbolo milžinai susidūrė 2010 metais UEFA Čempionų lygos pusfinalyje. Tuomet bendru rezultatu 3:2 triumfavo „Inter“.

REKLAMA
REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

Spalio 23 d. (antradienis)

19.45 val. AEK - „Bayern“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),

21.50 val. „Manchester United“ - „Juventus“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),

21.50 val. „Real“ - Plzeno „Viktoria (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“ ir TV6; tiesiogiai);

Spalio 24 d. (trečiadienis)

19.45 val. Eindhoveno PSV - „Tottenham Hotspur“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),

21.50 val. „Liverpool“ - „Crvena Zvezda“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“; tiesiogiai),

21.50 val. „Barcelona“ - „Inter“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“ ir TV6; tiesiogiai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų