REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai trečiadienio vakarą pratęs kovas Europos taurės varžybose.

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai trečiadienio vakarą pratęs kovas Europos taurės varžybose.

REKLAMA

Sostinės klubas namuose F grupės dvikovoje susitiks su visas tris žaistas akistatas pralaimėjusia Turino „Fiat“ ekipa.

Tuo metu vilniečiai savo sąskaitoje turi vieną pergalę ir dvi nesėkmes.

Prieš šią akistatą „Ryto“ ekipos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis įvardijo pagrindinį varžovų komandos ginklą.

„Tai yra pavojinga komanda, kurios beveik 30 proc. žaidimo sudaro greitas puolimas arba ankstyvas puolimas. Čia mūsų gynybai bus svarbiausias iššūkis, kaip tai sustabdyti. Antras dalykas, kai komandai vadovauja asistentas, žaidimas keičiasi ir keičiasi į gerą pusę. „Fiat“ žaidimas gerėja, laimi rungtynes“, – kalbėjo D.Adomaitis.

Trečiadienio vakarą sostinės klubui pagaliau turėtų padėti dėl sezono pradžioje patirtos traumos kurį laiką nežaidęs vienas komandos lyderių Chrisas Krameris. Strategas pasidžiaugė jo sugrįžimu ant parketo.

REKLAMA
REKLAMA

„Kramerio sportinė forma yra normali. Vakar jau turėjo pirmą treniruotę su komanda. Šiandien bus antros pratybos. Viskas atrodo normaliai.

Kiekvienai komandai yra didelis iššūkis žaisti, kai netenki pagrindinio įžaidėjo. Jis yra smegenys aikštelėje. Tikime juo ir tikime, kad daugiau situacijų išsispręs daug lengviau“,- tvirtino D.Adomaitis.

REKLAMA

Vyriausiasis „Ryto“ treneris taip pat prasitarė, kad naujausias komandos pirkinys Manny Harrisas turi rimtų problemų: „Turime problemų su jo aklimatizacija, nes ji užtruko per ilgai ir vis dar tęsiasi. Jis nemiega naktimis, treniruotėse nebūna toks, koks galėtų būti.

Sudėtinga, visi, kas atkeliavę iš JAV, žino tai. Manau, kad turi būti pasiruošęs rungtynėms ir atėjęs daryti tai, ko reikalauja sistema. Jeigu tau tai nepavyksta, treniruotėse kartojamės ir bandome įvesti į sistemą.“

Trečiadienio vakarą „Ryto“ ir „Fiat“ klubų dvikova startuos 19.00 val. Šią akistatą tiesiogiai transliuos televizijos kanalas TV6.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų