REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Usainas Boltas (nuotr. SCANPIX)

Daugkartinis olimpinis ir pasaulio bėgimo čempionas Usainas Boltas toliau kaip įmanydamas siekia tapti profesionaliu futbolininku.

68

Daugkartinis olimpinis ir pasaulio bėgimo čempionas Usainas Boltas toliau kaip įmanydamas siekia tapti profesionaliu futbolininku.

REKLAMA

Amerikiečių žiniasklaidos gigantas ESPN teigia, jog U.Boltas jau sulaukė „Central Coast Mariners“ pasiūlymo pasirašyti pirmąjį profesionalų kontraktą, tačiau sportininko netenkino pasiūlytos finansinės sąlygos.

Australijos A lygos prezidentas Gregas O‘Rourke atskleidė, jog U.Bolto atstovai norėjo sulaukti tokio pasiūlymo, kuris siektų 3 mln. dolerių, tačiau „Central Coast Mariners“ pasiūlė vos 150 tūkst. dolerių.

Anot minėto šaltinio, U.Boltas žino, jog vien tik dėl jo vardo šis Australijos klubas sulauks didelės finansinės injekcijos, todėl buvęs sprinteris norėtų uždirbti daugiau.

„Suprantu, kad „Central Coast Mariners“ valdyba pateikė U.Boltui pasiūlymą, kurį jis šiuo metu svarsto. Tas pasiūlymas yra kur kas mažesnis nei U.Bolto atstovai iš pradžių tikėjosi. Jeigu jis iš tiesų nori tapti futbolininku, jam teks sekti kiekvieno tokio bandančiojo pėdomis ir nesvajoti apie didelius uždarbius“, - teigė G.O‘Rourke.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Central Coast Mariners“ atstovai tvirtina, jog žymiajam sprinteriui artimiausiu metu nebus leista treniruotis su komanda.

„Kad užtikrintume, jog iki A lygos čempionato pradžios nebūtų jokių blaškymųsi, patvirtiname, kad artimiausią savaitę ar iki tol, kol paaiškės U.Bolto sprendimas dėl jam pasiūlyto kontrakto, jis nesitreniruos su komanda“, - teigiama „Central Coast Mariners“ viešame pranešime.

Primename, jog Usainas Boltas neseniai vykusiose draugiškose rungtynėse pelnė du įvarčius ir taip iškart patraukė kitų komandų dėmesį.

Netrukus jam dviejų metų kontraktą buvo pasiūlę ir Maltos čempionai „Valletta“, tačiau šio pasiūlymo buvęs lengvaatletis iškart atsisakė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų