REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanija – Anglija, Prancūzija – Vokietija. Šios futbolo milžinų rinktinės kovos tarpusavyje UEFA Tautų lygos rungtynėse.

Ispanija – Anglija, Prancūzija – Vokietija. Šios futbolo milžinų rinktinės kovos tarpusavyje UEFA Tautų lygos rungtynėse.

REKLAMA

Abu mačus tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas.

Ispanų ir anglų dvikovos transliacija pirmadienį prasidės 21.35 val. Tokiu pat laiku antradienį – prancūzų ir vokiečių mūšis. Be to, rytoj 21.35 val. per tvplaypremium.lt bus parodyta Latvijos ir Gruzijos futbolininkų akistata.

Šių rungtynių vaizdo įrašas 23.45 val. – „TVPlay Sports“ kanalu.

Po fiasko pasaulio čempionate Ispanijos komanda reabilituojasi Tautų lygoje. Ši rinktinė A lygos 4-oje grupėje surinko maksimalų taškų skaičių (6) ir užima pirmąją vietą. Ispanai svečiuose 2:1 palaužė Angliją, o namie net 6:0 nušlavė pasaulio vicečempionus kroatus.

Anglija ir Kroatija turi po vieną tašką. Šios ekipos Kroatijoje sužaidė 0:0. Dėl geresnio įmuštų ir praleistų taškų santykio anglai rikiuojasi antri, o kroatai – treti.

REKLAMA
REKLAMA

1-oje grupėje pirmauja pasaulio čempionai Prancūzijos futbolininkai. Jie 0:0 išvykoje baigė mačą su Vokietija, o savo aikštėje 2:1 privertė pasiduoti Nyderlandų rinktinę. Pastaroji praėjusiame ture namie netikėtai net 3:0 sutriuškino vokiečius.

REKLAMA

Nyderlandai sukaupė 3 taškus ir žengia antri, o Vokietijos komandos sąskaitoje – vos vienas taškas. Ši ekipa grupėje užima paskutinę, trečiąją, vietą. Paskutines vietas grupėse užėmusios rinktinės iškris į B lygą.

Latviai žaidžia silpniausioje D lygoje, bet ten neblizga. Mūsų kaimynai 1-oje grupėje per trejas rungtynes sukrapštė du taškus. Jie 0:1 nusileido Gruzijai, 1:1 sužaidė su Kazachstanu ir nesugebėjo įveikti Andoros – 0:0. Gruzinai turi 9 taškus, o kitos trys minėtos rinktinės – po 2.

Lietuviai C lygos 4-oje grupėje dar nesurinko nė taško. Jie pralaimėjo visas ketverias rungtynes ir labai realu, kad

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų