REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sveiki atvykę į Alytų, čia gera gyventi“, - skelbia Dzūkijos sostinės pradžioje esančios iškabos. Ir išties, Alytus – nuostabus miestas, kuriame yra visos sąlygos kurti šeimą ir laimingai gyventi.

„Sveiki atvykę į Alytų, čia gera gyventi“, - skelbia Dzūkijos sostinės pradžioje esančios iškabos. Ir išties, Alytus – nuostabus miestas, kuriame yra visos sąlygos kurti šeimą ir laimingai gyventi.

REKLAMA

Tačiau vaizdingame Nemuno krašte įsikūrusį miestą dažnai temdo pilkos spalvos debesys ir dėl to kalti nuolatiniai Dzūkijos sostinės gyventojų tarpusavio nesutarimai.

Sportiškiausiame Lietuvos mieste šeštadienį vyko dvejos pagrindinių Alytaus sporto komandų rungtynės.

Visų pirma, Lietuvos futbolo I lygos rungtynėse Alytaus miesto stadione DFK „Dainavos“ klubas susitiko su Vilniaus „Vyčio“ komanda.

Aikštelės šeimininkai šias rungtynes laimėjo 2:1, o kartu su „Dzūkų tankais“ alytiškius palaikė Vilniaus „Ryto“ krepšinio komandos gerbėjai iš „B tribūnos“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai nebuvo naujiena, kadangi „Ryto“ sirgaliai DFK „Dainavos“ klubą Alytuje palaikė ir per Lietuvos futbolo federacijos pusfinalio akistatą prieš Kauno „Stumbrą“:

REKLAMA

Iškart po „Dainavos“ ir „Vyčio“ akistatos sporto judesys Alytuje persikėlė į miesto areną, kur Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse „Dzūkija“ stojo į kovą prieš Vilniaus „Rytą“.

Būtent čia buvo užfiksuotas netradicinis įvykis. „Dzūkų tankai“ visą šią savaitę socialiniame tinkle „facebook“ aktyviai kvietė sirgalius į dvigubą sporto šventę:

„TU NEGALI TO PRALEISTI! Šeštadienį laukia smagus dvigubas vakarėlis... Ir mes jau viską suplanavome už tave!

Dėl pirmosios vietos kovą tęsianti DFK Dainava šeštadienį stos į labai svarbią kovą dėl dar trijų taškų – į svečius atvyks „Vyčio“ futbolininkai. Visos likusios rungtynės mums yra lyg finalas, tad tu tiesiog privalai atvykti, pakviesti kuo daugiau draugų bei labai aistringai palaikyti DAINAVĄ!

REKLAMA
REKLAMA

Po padėkos žaidėjams iškart judėsime į Alytaus areną, kur prisidėsime prie B Tribūna palaikymo rungtynėse prieš Alytuje mažai kam įdomų Pačėso projektą.

Parodykime miestui ir visai Lietuvai, jog ALYTUJE - TIK DAINAVA!“,- skelbiama „Dzūkų tankų“ paskyroje „facebooke“.

Ir nors nemažai daliai alytiškių, šis pranešimas sukėlė nuostabos bangą, visi juokai buvo užmiršti, kai šeštadienį Alytaus arenoje „Dzūkų tankai“ skandavo „Rytą“ palaikančius šūkius kartu su „B tribūnos“ atstovais.

Pirminiais duomenimis vilniečius palaikė maždaug 30 Alytuje užaugusių „Dzūkų tankų“ sirgalių.

 

Spėjama, kad taip Alytaus futbolo klubo gerbėjai išreiškė nepasitenkinimą Tomo Pačėso veiksmais, be to patys alytiškiai neslepia užmezgę artimą ryšį su „B tribūna“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvusio krepšininko žmona Laima Pačėsienė yra „Dzūkijos“ klubo prezidentė.

Ir nors oficialiai T.Pačėsas nėra susaistytas su Alytaus krepšinio klubu, daugelis viešai teigia, jog būtent jis šioje komandoje priima svarbiausius sprendimus.

Alytaus sporto klubų finansavimo dydį iš miesto savivaldybės nustato būtent miesto taryba, kurios nariu yra ir Tomas Pačėsas.

Tokia situacija patinka anaiptol ne visiems ištikimiausiems DFK „Dainavos“ klubo gerbėjams:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų