REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
169
Michaelis Schumacheris ir Willi Weberis (nuotr. Getty)

Septynis kartus Formulės-1 čempionu tapęs Michaelis Schumacheris vis dar kovoja savo svarbiausiosiose gyvenimo lenktynėse.

169

Septynis kartus Formulės-1 čempionu tapęs Michaelis Schumacheris vis dar kovoja savo svarbiausiosiose gyvenimo lenktynėse.

REKLAMA

2013 metų gruodį slidinėdamas Alpių kalnyne rimtą smegenų traumą patyręs vokietis iki šiol gydomas privačiai savo namuose Šveicarijoje.

Praėjo jau beveik penki metai, tačiau per šį laikotarpį žymusis lenktynininkas taip ir nepasirodė viešumoje, bei sukėlė didelių abejonių dėl savo sveikatos būklės.

Tiesa, šalia Ženevos ežero kranto įsikūrusiuose Schumacherių apartamentuose pas daugkartinį Formulės-1 čempioną svečiuojasi jo artimiausi draugai.

Vis tik, vienas iš jų galutinai atsisakė šios privilegijos ir mes šiuo metu kalbame apie ilgametį Michaelio Schumacherio vadybininką ir vieną geriausių draugų – Willi Weberį.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę 76-erių metų vokietis savo gimtosios šalies žiniasklaidai atskleidė, kad nebenori matyti savo draugo kenčiančio.

„Tai nebėra tas pats Michaelis, su kuriuo mes daugiau nei 20 metų kartu siekėme pergalių lenktynėse. Tiesiog nebegaliu daugiau į jį tokį žiūrėti. Man niekaip nepavyksta susitaikyti su tuo, kas jam nutiko, todėl renkuosi paprastą išeiti – nusprendžiau nebesilankyti Schumacherių namuose. Man jau gana – užverčiu šį asmeninio gyvenimo puslapį, kitaip aš tiesiog išprotėsiu“,- vokiečių leidiniui „Bunte“ teigė W.Webberis.

REKLAMA

Šią vasarą žymiojo lenktynininko žmona Corina už maždaug 30 mln. eurų įsigijo prabangius apartamentus Maljorkoje, visai šalia Viduržemio jūros.

Pradžioje pasirodė pranešimų, jog čia savo reabilitaciją pratęs ir Michaelis, tačiau jo šeimos atstovai suskubo griežtai paneigti šią informaciją.

„Corina visada norėjo gyventi Maljorkoje, tačiau Michaelis taip ir nepamilo šios vietos. Tai tikrai niekada nebuvo jo svajonių sala, nors daugelis žmonių ir mąstė kitaip“,- atskleidė W.Weberis.

Daugiau nei 20 metų Michaelio Schumacherio vadybininku dirbęs Willi Weberis savo darbais bene daugiausia prisidėjo prie tobulai veikusio lenktynininko populiarumo kulto.

Būtent W.Weberio darbo metodai ir M.Schumacherio sėkmė leido vokiečiui tapti pačiu žinomiausiu lenktynininku Formulės-1 istorijoje.

Viešumoje Willi Weberis geriausiai buvo žinomas, kaip „Misteris 10%”. Būtent tiek procentų M.Schumacherio uždirbtų pinigų atitekdavo vadybininkui iš Vokietijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų