REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Cristiano Ronaldo ir Kathryn Mayorga užfiksuoti viešbutyje (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu garsiajam futbolininkui Cristiano Ronaldo ramiai užmigti neleidžiantis išprievartavimo skandalas įgauna pagreitį.

52

Pastaruoju metu garsiajam futbolininkui Cristiano Ronaldo ramiai užmigti neleidžiantis išprievartavimo skandalas įgauna pagreitį.

REKLAMA

Primename, jog maždaug prieš dvi savaites vokiečių leidinys „Der Spiegel“ išspausdino sensacingą straipsnį, kuriame amerikietė Kathryn Mayorga teigė, jog 2009 metais puolėjas ją išprievartavo viename Las Vegaso viešbutyje, o vėliau už tylą sumokėjo 375 tūkst. dolerių sumą.

Pradžioje portugalas kategoriškai neigė jam mestus kaltinimus, tačiau netrukus paplito nuotraukos, kuriose C. Ronaldo ir K. Mayorga yra užfiksuoti kamerų viešbutyje minimą dieną. Nuotraukose matoma, kaip jie šnekučiavosi prie baro.

Amerikiečių žiniasklaidos gigantas CNN praneša, jog futbolininko advokatas Peteris Christiansenas pripažįsta, kad puolėjas buvo pasiekęs susitarimą su Katrina Mayorga ir už tai jai sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

„C.Ronaldo visuomet teigia ir dabar laikosi savo pozicijos, kad tai, kas įvyko 2009-ųjų birželį, buvo natūralus dviejų žmonių susitarimas. C.Ronaldo neneigia, kad toks susitarimas su K.Mayorga buvo, šio susitarimo motyvai buvo iškreipti, jeigu taip galima pasakyti.

REKLAMA

Jokiais būdais ne dėl kaltumo ar kitų motyvų, C.Ronaldo buvo patarta privačiai susitarti su moterimi, kad būtų išvengta tokių bandymų pakenkti jo reputacijai ir karjerai, kuri buvo sukurta sunkaus darbo, atsidavimo ir garbės dėka, kurie yra daromi šiuo metu“, - žiniasklaidai tvirtino P.Christiansenas.

Vis tik, jis paneigė visus K.Mayorga atstovų pateiktus dokumentinius įrodymus dėl išprievartavimo. Anot jo, visi minėti dokumentai buvo suklastoti ir neturėjo išvysti dienos šviesos.

Būtent dėl šios priežasties futbolininko atstovai ketina pateikti ieškinį prieš neva melagingą informaciją pateikusį leidinį „Der Spiegel“.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Cristiano Ronaldo ir toliau boikotuoja UEFA Tautų lygos varžybas. Portugalas nepadės savo rinktinei artėjančiose akistatose prieš Lenkiją ir Italiją.

Užsienio žiniasklaida trimituoja, jog taip futbolininkas keršija UEFA, kad šie geriausiu metų žaidėju išrinko ne jį, o buvusį komandos draugą „Real“ gretose Luka Modričių.

C.Ronaldo nuomone, taip nutiko Madrido „Real“ klubo iniciatyva. Anot jo, būtent karališkojo klubo atstovai paprašė UEFA neišrinkti portugalo geriausiu metų žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų