REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Kathryn Mayorga ir Cristiano Ronaldo (tv3.lt fotomontažas)

Vienam garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo gali tekti brangiai sumokėti už praeities klaidas.

52

Vienam garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo gali tekti brangiai sumokėti už praeities klaidas.

REKLAMA

Neseniai vokiečių leidinys „Der Spiegel“ išspausdino sensacingą straipsnį, kuriame amerikietė Kathryn Mayorga teigė, jog 2009 metais puolėjas ją išprievartavo viename Las Vegaso viešbutyje, o vėliau už tylą sumokėjo 375 tūkst. dolerių sumą.

Praėjus vos savaitei po minėto skandalo, K.Mayorgą atstovaujantys advokatai pranešė šokiruojančią žinią, rašo britų žiniasklaidos gigantas „The Daily Mail“.

Teigiama, kad merginos advokatai sulaukė skambučio iš dar vienos moters, kuri neva patyrė seksualinę prievartą iš žymiojo futbolininko.

Anot šaltinio, mergina yra pasiryžusi netylėti ir pateikti savo įvykių versiją policijai.

Primename, jog pirmą kartą išgirdęs kaltinimą išprievartavimu, C.Ronaldo suskubo paneigti šią informaciją:

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik dalis tiesos šioje istorijoje tikrai yra – C. Ronaldo ir K. Mayorga yra užfiksuoti kamerų šiame viešbutyje minimą dieną. Nuotraukose matoma, kaip jie šnekučiavosi prie baro.

REKLAMA

Klausimų kelia ir C. Ronaldo advokatų komentarai, kai straipsnį jie pavadino ne melagingu, o „akivaizdžiai neteisėtu“ ir teigė, kad teisis dėl moralinės žalos atlyginimo.

Tuo metu K. Mayorga dirbo modeliu, dabar moteris yra mokytoja. Teismui užpildytuose dokumentuose pasakojama, kad C. Ronaldo pakvietė moterį šokti į baseiną, bet ši neturėjo kuo persirengti.

Tada portugalas davė jai rūbų ir nurodė, kur ši gali persirengti. Moteriai rengiantis C. Ronaldo užėjo ir reikalavo su juo užsiimti seksu. Galiausiai moterį jis nutempė į kambarį ir ten ją išprievartavo.

„Atleisk, įprastai elgiuosi kaip džentelmenas“, – tokie buvo futbolininko žodžiai po nusikaltimo, pasak moters užpildytų dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų