REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
LaMelo Ballo ir Mindaugo Sušinsko muštynės (nuotr. YouTube)

Į Lietuvą grįžusi garsioji Ballų šeimyna turbūt trina rankomis – savo kuriamam realybės šou parsiveš nuostabios medžiagos, nepaisant trijų pralaimėjimų iš eilės.

19

Į Lietuvą grįžusi garsioji Ballų šeimyna turbūt trina rankomis – savo kuriamam realybės šou parsiveš nuostabios medžiagos, nepaisant trijų pralaimėjimų iš eilės.

REKLAMA

Tai turėjo būti eilinė Ballų šeimynėlės kuriamo šou dalis, tačiau draugiškos rungtynės Alytuje tarp „Dzūkijos“ ir tėtušio LaVaro įkurtos JBA lygos geriausių žaidėjų rinktinės baigėsi masinėmis muštynėmis.

Jas pradėjo LaMelo Ballas, vožtelėjęs lietuviui Mindaugui Sušinskui, o šis neliko skolingas 17-mečiui.

Konfliktas įvyko trečiojo kėlinio pradžioje. L. Ballas veržėsi krepšio link, o jį be pražangų sustabdė M. Sušinskas. Po šio epizodo amerikietis kepštelėjo lietuviui per veidą, šis trenkė atgal ir galiausiai kilo masinis susistumdymas, kuriame dalyvavo bene visi abiejų komandų krepšininkai.

Susistumdymas truko apie pusę minutės, kol aistras nuramino treneriai ir teisėjai. Konfliktą pradėjęs L. Ballas ir jam skolingas nelikęs M. Sušinkas buvo išvaryti iš aikštės, o rungtynes „Dzūkija“ galiausiai laimėjo 124:114.

REKLAMA
REKLAMA

„Gavau smūgį per veidą ir tiesiog atsakiau tuo pačiu. Jis kiekvienoje atakoje tai stumdavo į nugarą, tai ranka per veidą pataikydavo, kažkuo nepatenkintas būdavo.. Vis sakė kažką. Paklausiau, kodėl taip daro. Nuo to viskas ir prasidėjo“, – komentuodamas muštynes tv3.lt sakė M. Sušinskas.

REKLAMA

23-ejų puolėjas pripažino tai, kas daugeliui buvo akivaizdu jau tada, kai L. Ballas su broliu LiAngelo ir visa šeimynėle metų pradžioje atvyko žaisti į Prienus.

„Manau, kad nemažas sužvaigždėjimas, – apie jaunuolio aroganciją atsiliepė M. Sušinskas. – Nenoriu nieko komentuoti apie jo talentą, geriau reikia žiūrėti į savo daržą“.

Sunku pasakyti, ko tokiu elgesiu siekė 17-metis – M. Sušinskas yra 13 centimetrų aukštesnis ir beveik 20 kilogramų sunkesnis.

L. Ballas muštynėmis pagarsėjo ir tėvo LaVaro JBA lygoje. Vasarą rengtose pirmenybėse jis į konfliktus įsivėlė net kelis kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Apie įžaidėjo sužvaigždėjimą anksčiau yra kalbėjęs ir su juo keturis mėnesius Prienų „Skycop“ dirbęs Virginijus Šeškus.

„Labiausiai nuviliantis faktas yra tai, jog jie neturi vidinės motyvacijos tapti geresniais“, – kalbėjo ilgametis ekipos treneris.

Tą pačią tiesą liudijo ir keli neįvardinti praėjusio sezono „Skycop“ krepšininkai, viską iškloję ESPN žurnalistui Jeffui Goodmanui.

„Vienas iš buvusių ekipos draugų jį apibūdino kaip arogantišką ir tingų. Jam niekad nerūpėjo procesas. LaMelo žaidė nedisciplinuotai ir nė kiek nepatobulėjo. O tai buvo pagrindinis tikslas jam – tapti geresniu ir tobulėti“, – kalbėjo J.Goodmanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ballai sugrįžimą į Lietuvą greičiausiai norės kuo greičiau pamiršti – jie ne tik nusileido „Dzūkijai“, bet du kartus pripažino ir Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žaisiančios Jonavos „Sintek-Jonava“ pranašumą.

Ballų turas dabar kelsis į Latviją bei Rusiją, o galiausiai iš Europos patrauks į Azijos šalis. Kartu su LaMelo komandoje žaidžia ir NBA komandoms nereikalingas LiAngelo.

Muštynes žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų