REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
LiAngelo ir LaMelo Ballai (nuotr. Fotodiena.lt/Josvydo Elinsko)

Prabėgo vos šeši mėnesiai ir su žaibais Lietuvą palikusi garsioji Ballų šeimyna vėl nusileido mūsų šalyje. Tiesa, šį kartą trumpam ir su visiškai kitokiais tikslais.

30

Prabėgo vos šeši mėnesiai ir su žaibais Lietuvą palikusi garsioji Ballų šeimyna vėl nusileido mūsų šalyje. Tiesa, šį kartą trumpam ir su visiškai kitokiais tikslais.

REKLAMA

Šių metų pradžioje jie pradėjo emocijų kupiną karjeros etapą Prienuose, kai LiAngelo ir LaMelo Ballai apsivilko dabartinės „Skycop“ marškinėlius. Keturis mėnesius trukusi avantiūra baigėsi kaltinimais vieni kitiems ir išsiskyrimu.

Vis tik dabar Ballai sugrįžo sužaisti keletos rungtynių – du kartus žais su Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančia Jonavos „Sintek-Jonava“ ekipa bei kartą su Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atstove Alytaus „Dzūkija“.

Šie mačai Lietuvoje bus dalis turo po Europą, kurio metu LaVaro Ballo įkurtos JBA lygos geriausių žaidėjų rinktinė išbando jėgas su eurpiečiais parodomosiose rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Rinktinės marškinėlius vilki ir LiAngelo bei LaMelo Ballai.

JBA rinktinė su „Jonava-Sintek“ žais šį trečiadienį ir šeštadienį, kai Jonavoje bus surengtas keturių komandų turnyras.

REKLAMA

„Turnyre dalyvausime mes, Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, JBA rinktinė ir turėjo varžytis rusų „Surgut“, bet negalės atvykti ir juos kažkas pakeis“, – tv3.lt pasakojo „Sintek-Jonava“ prezidentas Vaidas Vaškevičius.

Kaune Ballai nusileido pirmadienį vakare ir iš karto skubėjo į greito maisto restoraną. Viešnagės ir rungtynių metu jie gyvens Kaune, kadangi Jonavoje nerado tinkamų viešbučių.

V. Vaškevičiaus sako, kad žmonėms broliai Ballai vis dar įdomūs.

„Tie, kas į krepšinį žiūri vien profesionaliai, galbūt tai mato skeptiškiau. Bet sirgaliams, paprastiems žmonėms Ballai tikrai įdomūs. Sulaukiau daugybės klausimų, kaip pažiūrėti rungtynes, kur nusipirkti bilietus. Mes į tai žiūrime, kaip į pasirengimo etapą. Renginys įdomus rėmėjams“, – pasakojo prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrąjį susidomėjimą parodys bilietų prekyba – ji startavo antradienį 13 val. Studentai, moksleiviai ir senjorai galės rungtynes stebėti nemokamai, o visiems likusiems bilietai tekainuos 2 eurus. Krepšinio rungtynes arenoje gali stebėti iki 2 tūkst. žmonių.

„Simbolinė kaina“, – nusišypso V. Vaškevičius.

Brolių Ballų atvykimas į Jonavą vietos ekipai kartu bus dar vienu reikšmingu žingsniu, dididant ekipos žinomumą ir siekiant vis didesnio pripažinimo.

Vasarą jonaviečiai tyliai kalbėjo apie galimybę varžytis LKL, o galiausiai sukirto rankomis su rimtais rėmėjais iš Turkijos – „Sintek“ kompanija.

„Mes bandome lygiuotis į LKL, todėl turime būti bent neblogesni savo struktūra, vadyba, rinkodara už antrosios pusės LKL komandas. Turime būti patrauklūs. Suprantame, kad tai yra verslas ir LKL žiūri į tokias komandas, kurios būtų joms naudingos“, – pripažįsta Jonavos klubos prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų