REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Spaudos konferencijos akimirkos (nuotr. SCANPIX)

Po ilgų mėnesių viešų apsižodžiavimų ir įvairiausių grasinimų bei garsiosios autobuso atakos akis į akį Niujorke susitiko mišrių kovos menų (MMA) kovotojai Conoras McGregoras ir Khabibas Nurmagomedovas.

31

Po ilgų mėnesių viešų apsižodžiavimų ir įvairiausių grasinimų bei garsiosios autobuso atakos akis į akį Niujorke susitiko mišrių kovos menų (MMA) kovotojai Conoras McGregoras ir Khabibas Nurmagomedovas.

REKLAMA

Spalio 6-ąją įvyks jų ilgai laukta kova dėl lengvo svorio UFC čempiono diržo, o daugelis šį mūšį jau vadina svarbiausiu per visą MMA sporto istoriją.

C. McGregoras MMA narve nesikovė beveik dvejus metus, bet tikrai nepamiršo, kaip reikia kelti šou prieš kovą. Tą jis dar kartą įrodė konferencijos metu.

„Aš tikrai mėgausiuosi ta akimirka, kai daužysiu žiurkišką stiklinį žandikaulį. Jis nesikovė prieš nė vieną stiprų kovotoją. Aš tiesiog kankinsiu jį narve. Khabibas yra vaikštantis numirėlis“, – puolimą pradėjo airis.

Iš Dagestano kilęs rusas Kh. Nurmagomedovas bandė vis atsakyti, tačiau jį dažniausiai pertraukdavo airio replikos ir patyčios.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis gali kalbėti ką nori. Ir jis kalbės. Man svarbiausia tik akimirka, kai bus uždarytos narvo durys. Ką tu tada darysi? Sudraskysiu tave. Aš pasiųsiu tave atgal į boksą“, – žadėjo rusas.

REKLAMA

Konferencijoje paliesti ne tik artėjančios kovos klausimai, bet ir nuotraukos su Vladimiru Putinu. Abu sportininkai su juo įsiamžino pasaulio futbolo čempionato metu.

Kh. Nurmagomedovas teigė, kad ši akimirka jam nieko nereiškia.

„Ar tu negerbi savo prezidento?“, – lyg pakvaišęs klausė C. McGregoras.

Kh. Nurmagomedovas (26-0) vis dar nėra pralaimėjęs MMA kovose, tuo tarpu C. McGregoras (21-3) nesikaudamas prarado abu savo diržus. Vis tik jis juos atsinešė į spaudos konferenciją.

„Žinojau, kad UFC man neleis jų turėti, tad pasidariau savo“, – juokėsi airis.

Konferencijos metu taip pat atskleista, kad 30-metis C. McGregoras su UFC pasirašė naują, šešių kovų sutartį. Organizacijos prezidentas Dana White’as teigė, kad ji airį gali padaryti turtingiausiu pasaulio sportininku.

REKLAMA
REKLAMA

Mūšis su Kh. Nurmagomedovu bus pirmoji naujosios sutarties kova.

C. McGregoro ir Kh. Nurmagomedovo karą paaštrino incidentas balandžio mėnesį, kai airis užpuolė UFC atletus vežusį autobusą. Ataka buvo nutaikyta prieš rusą, nes šis prieš kelias dienas viešbutyje užsipuolė C. McGregoro komandos draugą Artiomą Lobovą.

„Aš sudaužysiu jo žandikaulį, kaip sudaužiau to autobuso langą. Tegu dievas pasigaili jo sielos“, –

Daugelis išskiria akivaizdžius kovotojų skirtumus – C. McGregoras yra nuostabus stovėsenoje ir smūgiuodamas, tuo tarpu rusas yra vienas geriausių imtynininkų, mėgstančių kovas perkelti ir užbaigti ant žemės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų