REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos finalas futbolo gerbėjams įstrigs dar ilgam. Ne tik dėl 4 pelnytų įvarčių ir dar vieno Madrido „Real“ triumfo, bet ir dėl dviejų itin apmaudžių „Liverpool“ vartininko Loriso Kariuso klaidų.

Po šio įsimintino finalo L. Kariusas prarado vietą komandoje ir persikėlė rungtyniauti į Turkiją, kur šiuo metu atstovauja „Bešiktaš“ ekipai.

Dvi neatleistinos vartų sargo klaidos (iš pradžių atidavė kamuolį varžovų puolėjui, kuris pelnė įvartį, vėliau nesugebėjo atremti tolimo varžovų smūgio, skriejusio tiesiai į vartų vidurį) neleido „Liverpool“ komandai rimčiau pakovoti dėl nugalėtojų titulo, o finalas buvo pralaimėtas rezultatu 3:1.

Du įvarčius nugalėtojams pelnęs Garethas Bale'as prisimena tą vakarą su šypsena, tačiau pirmadienį užsienio žiniasklaidai duotame interviu pastarasis užsiminė ir apie tą akimirką, kai kažkam reikėjo paguosti savo karjerą sugriovusį vartininką.

REKLAMA
REKLAMA

„Smūgiuojant visuomet stengiuosi kamuolį šiek tiek netikėtai pasukti. Tai naudoju ir baudinių ir paprastų smūgių metu.

Neslėpsiu, tokį smūgį turėjo atremti bet koks vartininkas. Manau, kad įvartis neatrodė taip „baisiai“, tačiau, ko gero, jo neturėjo būti.

Priejęs prie L. Kariuso pasakiau jam: „Galva-aukštyn. Taip gali nutikti visiems, tačiau gaila, kad tai buvo finalas“, – jautrią akimirką prisimena G. Bale'as.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų