REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
75
Conoras McGregoras (tv3.lt fotomontažas)

Spalio 6-ą dieną į UFC kovų narvą pagaliau sugrįšiančio Conoro McGregoro pavardė pastaruoju metu dažnai linksniuojama teismo posėdžiuose.

75

Spalio 6-ą dieną į UFC kovų narvą pagaliau sugrįšiančio Conoro McGregoro pavardė pastaruoju metu dažnai linksniuojama teismo posėdžiuose.

REKLAMA

Liepos mėnesį sportininkas išgirdo nuosprendį dėl skandalingai pagarsėjusio užpuolimo, kurio metu airis kartu su savo draugais užpuolė autobusą, kuriame buvo UFC renginyje turėję dalyvauti kovotojai.

Tąkart jam pavyko išsisukti palyginti lengvai. Savo kaltę pripažinęs C.McGregoras teismo buvo įpareigotas atlyginti visus nuostolius nu jo veiksmų nukentėjusiems kovotojams, taip pat penkias dienas dirbti viešuosius darbus ir lankyti pykčio kontroliavimo kursus.

Neseniai C.McGregoras ir jo atstovai sulaukė dar vieno teismo kirčio.

Airis bendradarbiauja su avalynės ir drabužių platintojais „Reebok“. Neseniai jie rinkai pristatė naują drabužių liniją, kurios drabužius papuošė MMA žvaigždės C.McGregoro pavardė.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Olandijoje jau ilgą laiką yra įsikūrusi įmonė, pavadinimu „McGregor“. Ji jau seniai prekiauja drabužiais, todėl padavė „Reebok“ į teismą dėl prekių ženklų taisyklių pažeidimo. Olandijos įmonė šį teismą laimėjo ir C.McGregoro drabužių linijos pardavimai turės būti sustabdyti.

REKLAMA

C.McGregoro drabužiai į parduotuves galės sugrįžti tik tada, kai bus pakeistas jų dizainas. Jeigu airis su „Reebok“ nesilaikys teismo nurodymų, tuomet jiems grės 250 tūkst. eurų bauda.

Tiesa, šis sprendimas galioja tik Europos sąjungos šalyse.

„Reebok“ tikėjosi, jog kovotojo pavarde papuošti marškinėliai sulauks didelio populiarumo, ypač dėl to, jog nenumaldomai artėja airio ir ruso Chabibo Nurmagomedovo dvikova dėl UFC lengvo svorio pasaulio čempiono diržo.

Tačiau netikėtos teisinės problemos ir negailestingas teismo nuosprendis išankstinius planus gerokai sujaukė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų