REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kawhi Leonardo ir San Antonijaus „Spurs“ dramoje padėtas taškas – puolėjas išmainomas į Rytų konferencijos ekipą.

Kawhi Leonardo ir San Antonijaus „Spurs“ dramoje padėtas taškas – puolėjas išmainomas į Rytų konferencijos ekipą.

REKLAMA

Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad „Spurs“ siunčia K.Leonardą ir Danny Greeną, o už juos gaus Toronto „Raptors“ vedlį DeMarą DeRozaną, Jacobą Poeltlą ir 2019 metų naujokų biržos apsaugotą pirmojo rato šaukimą.

Daugelis komandų bandė susisiekti su „Spurs“, tačiau dar viena nesiryžo siūlyti savo lyderio už po traumos atsigaunantį K.Leonardą, kurio kontraktas nustos galioti jau artėjančią vasarą.

Yra žinoma, jog puolėjas nenori rungtyniauti Toronte. Jo prioritetas buvo Los Andželo „Lakers“.

D.DeRozanas „Raptors“ žaidė nuo pat karjeros NBA pradžios – 2009 metų. Žaidėjas liko nepatenkintas mainais ir jau apie tai pasisakė asmeniniame „Instagram“ profilyje: „Tau pasako vieną dalyką, o įvyksta viskas kitaip. Negali niekuo pasitikėti. Šiame žaidime nėra lojalumo. Tave parduoda greitai praktiškai už nieką.“

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną 27 metų 201 cm ūgio K.Leonardas dėl traumos sužaidė vos 9 rungtynes, per kurias aikštėje praleisdavo 23 minutes, rinko 16,2 taško (31 procentas tritaškių), 4,7 atkovoto kamuolio ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA

Tuo tarpu 28 metų 201 cm ūgio D.DeRozanas per 34 minutes rinko 23 taškus (31 procentas tritaškių), 3,9 atkovoto kamuolio ir 5,2 rezultatyvaus perdavimo. 31 metų 198 cm ūgio gynėjas D.Greenas „Spurs“ ekipoje praleido pastaruosius aštuonis sezonus.

Praėjusiame jis per 26 minutes vidutiniškai rinko 8,6 taško (36 proc. trit.), atkovojo 3,6 kamuolio ir atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Savo ruožtu, 22 metų 213 cm ūgio J.Poeltlą „Raptors“ pašaukė devintuoju šaukimu 2016 m. naujokų biržoje. Praėjusiame sezone austras per 19 minučių fiksavo 6,9 taško ir 4,8 atkovoto kamuolio vidurkius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų