REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Kylianas Mbappe (nuotr. SCANPIX)

Prancūzijos rinktinė antradienio vakarą pusfinalio rungtynėse šventė pergalę 1:0 prieš belgus ir po 20-ies metų pertraukos pateko į pasaulio futbolo čempionato finalą.

46

Prancūzijos rinktinė antradienio vakarą pusfinalio rungtynėse šventė pergalę 1:0 prieš belgus ir po 20-ies metų pertraukos pateko į pasaulio futbolo čempionato finalą.

REKLAMA

Pergalingą įvartį prancūzams antro kėlinio pradžioje įmušė Samuelis Umtiti, tačiau kur kas daugiau kalbama apie jo komandos draugo Kyliano Mbappe poelgį susitikimo pabaigoje.

Jaunoji prancūzų žvaigždė tiksint paskutinėms teisėjo pridėtoms minutėms demonstratyviai „tempė“ laiką.

Prancūzas išleido kamuolį už aikštės ribų, bet neleido belgams pradėti atakos. Talentingasis žaidėjas numetė kamuolį toliau nuo šoninės linijos ir trukdė belgui Toby Alderweireldui jį išmesti.

Lyg to būtų maža, K.Mbappe ėmė varytis kamuolį dar toliau, kol belgai įtūžo, o Axelis Witselis jį dar ir pastūmė. Teisėjas netrukus jaunajam Prancūzijos rinktinės futbolininkui parodė geltoną kortelę.

REKLAMA
REKLAMA

Toks devyniolikmečio elgesys gerokai suerzino futbolo gerbėjus visame pasaulyje, nors dar visai neseniai didžioji dalis jų šlovino perspektyvų jaunuolį.

REKLAMA

„Mačo arbitras privalėjo K.Mbappe parodyti raudoną kortelę. Laiko tempimas rungtynių pabaigoje yra šlykšti futbolo klasika, kurią būtina sunaikinti“, – „twitter“ paskyroje piktinosi vienas futbolo sirgalių.

„K.Mbappe amžiams prarado mano reputaciją, nors ką tik buvau jį pamilęs. Tai, kaip jis pasielgė dvikovos pabaigoje mane labai įsiutino, vis dar negaliu tuo patikėti“, – sielojosi kitas.

„Koks šlykštus K.Mbappe poelgis. Ką jis sau galvojo? Jam dar reikia daug ką įrodyti aikštelėje, o tokiais veiksmais jis tik gadina savo reputaciją. Atsiprašau Mbappe, bet po to, ką pamačiau, nebegaliu būti tavo gerbėjas“, – tvirtino prancūzų komandos gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Eik po velnių, Mbappe – tu esi tikras niekšas! Šis vyrukas galvoja, kad tempti laiką neleistinai spardant kamuolį nuo varžovų yra geras sumanymas, tačiau taip tikrai nėra. Esu pasibjaurėjęs jo elgesiu. K.Mbappe toks pats niekšas, koks yra Neymaras“, – reziumavo įtūžęs futbolo sirgalius.

Panašu, jog tokia arši futbolo gerbėjų reakcija privertė susimąstyti futbolininką, kuris nuslūgus emocijoms nusprendė visų atsiprašyti.

„Belgai gali galvoti ir kalbėti, ką nori. Jei aš savo elgesiu juos įžeidžiau, tuomet labai atsiprašau. Tikrai neketinau to daryti specialiai, tačiau sulaukęs tokios milžiniškos kritikos privalau atsiprašyti. Svarbiausia, kad mes finale, o visa kita – tik detalės“, – konstatavo jaunoji prancūzų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dabar atėjo laikas rimčiausiam iššūkiui. Jau dabar didžiuojamės savo pasirodymu, bet prieš mus dar liko vienas barjeras, kurį pasistengsime peržengti“, – Prancūzijos žiniasklaidai sakė K.Mbappe.

Pasaulio futbolo čempionato finalas tarp Prancūzijos ir Kroatijos rinktinių prasidės sekmadienį (liepos 15 d.) 18 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų