REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Mindaugas Kuzminskas ir Saulius Kuzminskas (nuotr. Instagram)

Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas ilgojo savaitgalio metu šėliojo iki galo.

79

Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas ilgojo savaitgalio metu šėliojo iki galo.

REKLAMA

Penktadienį jis iškilmingai paminėjo Mindaugo karūnavimo dieną, kaip ir įprastai savo namų kieme iškėlęs Lietuvos trisplavę vėliavą.

„Kuo daugiau laiko praleidžiu užsienyje, tuo didesnį pilietiškumo ir lietuvybės jausmą įgaunu. Todėl nuoširdžiai noriu visus pasveikinti su Mindaugo karūnavimo diena! Švente, svarbia ne tik Mindaugams, bet ir visai Lietuvai. Švenčiu kiekvieną valstybinę šventę, tad vėliava mano namuose – būtinas atributas“, – „instagram“ paskyroje rašė M.Kuzminskas.

 

 

 

 

 

Kuo daugiau laiko praleidžiu užsienyje, tuo didesnį pilietiškumo ir lietuvybės jausmą įgaunu. Todėl nuoširdžiai noriu visus pasveikinti su Mindaugo karūnavimo diena! Švente, svarbia ne tik Mindaugams, bet ir visai Lietuvai. Švenčiu kiekvieną valstybinę šventę, tad vėliava mano namuose- būtinas atributas. Grįžus iš rinktinės iki šiandienos turėjau spėti tai padaryti. Tad tuo pačiu AČIŪ http://www.flagmore.lt kurie viską padarė per viso labo 2 d.d. Gražaus ir prasmingo Jums ilgojo savaitgalio!

REKLAMA
REKLAMA

A post shared by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

 

 

Kaip paaiškėjo vėliau, šventinis savaitgalis tuo tikrai nepasibaigė – krepšininko tėvas Vladas savaitgalį pažymėjo jubiliejinį 70-tą gimtadienį.

REKLAMA

Iškilmingoje vakaro puotoje atsiskleidė naujas M.Kuzminsko talentas. Jis kartu su savo broliu Sauliumi krepšinio kamuolį iškeitė į mikrofoną ir vaikinai abu kartu audrino į šventę susirinkusius svečius.

„Kai tavo tėtei sukanka 70 metų... Šią vasarą kartu su Sauliumi dirbame vestuvių, gimtadienių, iškilmingų puotų muzikantais ir vedėjais“, – „instagram“ paskyroje juokavo M.Kuzminskas.

 

 

 

 

 

When your father turns 70...!

 

 

Netrukus ši žinutė sulaukė tūkstančių internautų patiktukų ir juokingų komentarų.

„Tikiuosi, rugpjūčio 6-ą esate laisvi? Neplanavau švęsti šiemet gimtadienio, bet manau, reikia pasinaudoti galimybe. Ar rinktinės fanams taikomos nuolaidos?“, – „instagram“ paskyroje paklausė viena iš merginų

„Net neabejoju, kad traukiate legendinę Ryčio Cicino dainą „Meilės Laivas“, matosi iš lūpų“, – juokavo vyrukas.

„Jūs abu atrodote, kaip vestuvių gadintojai“, – kvatojo trečias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų