REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos futbolo rinktinė prieš pasaulio čempionato pradžią buvo įvardijama, kaip viena pagrindinių favoričių laimėti Rusijoje vykstančias planetos pirmenybes.

Brazilijos futbolo rinktinė prieš pasaulio čempionato pradžią buvo įvardijama, kaip viena pagrindinių favoričių laimėti Rusijoje vykstančias planetos pirmenybes.

REKLAMA

Tačiau, realybė buvo kitokia – ketvirtfinalio dvikovoje 1:2 Belgijai pralaimėję brazilai liko nieko nepešę.

2002-ais metais pasaulio čempionais tapę Brazilijos futbolininkai per paskutinius keturis turnyrus tik kartą pateko tarp keturių stipriausių planetos komandų.

Nieko keisto, jog savo dievaičių pasirodymu nusivylę rinktinės gerbėjai netryško meile futbolininkams jiems sugrįžus į gimtinę.

Naujienų agentūra AFP rašo, jog komandą oro uoste pasitiko vos 30 žmonių.

Teigiama, jog dauguma rinktinės futbolininkų liko Europoje, o į Braziliją grįžo vos septyni. Tarp jų – Douglas Costa ir Philippe’as Coutinho.

Palikę oro uostą, negausiomis pajėgomis likę brazilų futbolininkai įsėdo į autobusą, kuris juos turėjo nuvežti iki namų.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionės metu autobusą netikėtai užpuolė grupelė įtūžusių komandos gerbėjų. Kaip matyti vaizdo įrašė jie autobuso link mėtė kiaušinius ir akmenis, taip pat naudojo pirotechniką.

REKLAMA

Veikiausiai, tai buvo Brazilijos ūkininkai ir žemdirbiai. Vaizdo medžiagoje matyti, jog šalia kelio stovėjo daug traktorių ir kitos didelių gabaritų transporto priemonės.

Belieka pajuokauti, kad labai pasisekė, jog šiame autobuse nebuvo ekipos lyderio Neymaro.

Brangiausias pasaulio futbolininkas iškart po pralaimėto ketvirtfinalio mačo prisipažino, jog sunkiai geba rasti savyje jėgų toliau žaisti futbolą. Po šio išpuolio jam būtų dar sunkiau rasti motyvacijos.

„Galiu pasakyti, kad tai – liūdniausias mano karjeros momentas. Skausmas labai didelis, nes žinome, jog galėjome eiti toliau ir turėjome tam sąlygas. Sunku rasti jėgų vėl žaisti futbolą, bet tikiu, kad Dievas man jų suteiks. Labai džiaugiuosi, kad esu šios komandos dalis. Didžiuojuosi jais visais. Mūsų svajonė neišsipildė, bet neišmetame jos iš savo galvų ir širdžių“, – savo „instagram“ paskyroje rašė Brazilijos rinktinės lyderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų