REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LeBronas Jamesas pagaliau pasirinko – vienas geriausių visų laikų NBA krepšininkų kitą sezoną pradės Los Andželo „Lakers“ komandos gretose.

LeBronas Jamesas pagaliau pasirinko – vienas geriausių visų laikų NBA krepšininkų kitą sezoną pradės Los Andželo „Lakers“ komandos gretose.

REKLAMA

Keturių metų kontraktą su Kalifornijos klubu sudaręs amerikietis pirmą kartą savo karjeroje varžysis Vakarų konferencijoje.

Šiemet Lietuvoje su savo sūnumis Lamelo ir LiAngelo viešėjęs garsusis tėtušis Lavaras Ballas dar žiemą prognozavo, jog L.Jamesas pasirinks Los Anždelą, kur šiuo metu rungtyniauja jo vyriausiasis sūnus Lonzo.

Vienoje iš JAV televizijos laidų žymusis verslininkas pareiškė, jog Karaliaus pravardę turintis Jamesas gali laimėti visus čempionatus, o jeigu iš pradžių jam tai nepavyks, tai turės palaukti momento, kol „Lakers“ garbę gins visi trys jo sūnūs: Lonzo, LiAngelo ir LaMelo.

Tiesa, tai sunkiai tikėtinas scenarijus, kadangi LiAngelo Ballas taip ir nebuvo pašauktas naujokų biržoje, o galiausiai „Lakers“ klubo atstovai net nepakvietė krepšininko atstovauti komandą NBA vasaros lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

LeBronui paskelbus apie atvykimą į Los Andželą, „Lakers“ klubas yra laikomas vienu iš kito sezono NBA favoritų, tačiau kur kas daugiau šansų triumfuoti pirmenybėse turi penkis „Visų žvaigždžių“ savaitgalio rungtynių krepšininkus turinti „Golden State Warriors“.

REKLAMA

„Warriors“ gali pasirašyti sutartis su DeMarcusu Cousinsu, Prince’u, Michaelu Jordanu ar bet kuriuo kitu krepšininku. Jie vis tiek nelaimės. Mano sūnus šalia turės geriausią krepšininką, tad nemanykite, kad jie nelaimės titulų“, – pareiškė tėvas Ballas.

Netrukus garsusis tėtušis iš savo kišenės ištraukė paskutinius kozirius pareikšdamas, jog „Lakers“ bus ne LeBrono, o jo sūnaus Lonzo komanda.

„Su Lonzo visi tampa geresniais krepšininkais. Toks jo darbas. Su juo geriausiai atrodė ir Brandonas Ingramas, ir Juliusas Randle’as. Kokia to paslaptis? Jie pasikvietė Ballo berniuką. O dabar jie jau sako „Tai LeBrono komanda“. Ne, tai Lonzo komanda. Tai ne mes vykstame į Klivlandą, o jis pas mūsų atvyksta“, – užtikrintai kalbėjo LaVaras.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau gali nutikti taip, jog Lonzo ir LeBrono dueto aikštelėje mes taip ir neišvysime.

NBA virtuvėje kalbama, jog žaidėjų rinkoje aktyviai besidairantys „Lakers“ vadovai gali išmainyti L.Ballą.

Neseniai Kalifornijos komanda į savo gretas pasikvietė NBA čempioną Rajoną Rondą, kuris, kaip ir Lonzo, rungtyniauja įžaidėjo pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų