REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Peteris Schmeichelis ir Neymaras (tv3.lt fotomontažas)

Brazilijos rinktinės lyderis Neymaras šiame pasaulio futbolo čempionate sulaukia ypatingai daug dėmesio, tačiau jis ne visada būna susijęs su jo geru žaidimu.

33

Brazilijos rinktinės lyderis Neymaras šiame pasaulio futbolo čempionate sulaukia ypatingai daug dėmesio, tačiau jis ne visada būna susijęs su jo geru žaidimu.

REKLAMA

Du įvarčius šiose planetos pirmenybėse įmušęs brangiausias pasaulio futbolininkais kartu su savo komanda nužygiavo iki ketvirtfinalio, kuriame susitiks su belgais.

Ir nors brazilai demonstruoja pergalingą žaidimą, Neymaro aktoriniai sugebėjimai veda iš proto visą pasaulį.

Aštuntfinalio mače prieš Meksiką Brazilijos rinktinės lyderis eilinį kartą atsidūrė ant vejos. Tuo metu jam ant kojos netyčia užmynė vienas iš Meksikos futbolininkų, o Neymaras iškart prabilo garsiais šūksniais.

Jie buvo tokie garsūs, jog vienu metu galėjo atrodyti, kad žaidėjas patyrė sunkią traumą.

Vis tik, tai buvo dar vienas sunkiai paaiškinamas Neymaro melas. Netrukus žaidėjas atsistojo ant kojų ir tęsė rungtynes lyg nieko nebūtų nutikę.

REKLAMA
REKLAMA

Po šio epizodo futbolo ekspertai ir gerbėjai pradėjo spjaudytis pykčio žaibais.

Neseniai savo nuomonę išreiškė ir Danijos futbolo legenda Peteris Schmeichelis, kuris nepagailėjo kritikos strėlių Neymarui.

REKLAMA

Anot praeityje garsaus vartininko, FIFA (tarptautinė futbolo federacija) privalo imtis veiksmų, kol situacija netapo absurdiška.

„Dieve mano, FIFA privalo analizuoti tokį elgesį. Vienintelis žodis, kuris man pats prašosi ant liežuvio – apgailėtina. Taip pat tinka žodis – gėda.

Aš pats ruošiuosi skambinti FIFA organizacijos atstovams, nes šitai yra baisu. Dabar turime VAR sistemą, galime peržiūrėti ir simuliacijų situacijas. Juk futbolą visame pasaulyje žiūri daugybė vaikų, ir jie mato tikrai nekokį pavyzdį. To, ką daro Neymaras, futbole matyti nenori niekas“, – žodžių į vatą nevyniojo P.Scheichelis.

REKLAMA
REKLAMA

1992-ais metais su Danijos rinktine netikėtai Europos futbolo čempionatą laimėjęs vartininkas pateikė Cristiano Ronaldo pavyzdį, kuris karjeros pradžioje taip pat mėgdavo elgtis panašiai kaip Neymaras.

„Ar jūs matėte, kad Cristiano šitaip elgtųsi? Jis greitai suprato, ko negalima daryti. Ar taip daro Harry Kane'as ar L. Messi? FIFA prezidentas Gianni Ifantino buvo stadione ir puikiai matė, kas čia vyko. Jis privalo kalbėtis su arbitrais, kad būtų daromos išvados ir vaidinantis žaidėjas sulauktų nuobaudų“, – akcentavo Danijos futbolo legenda.

Brazilijos ir Belgijos ketvirtfinalio akistata įvyks penktadienio vakarą. Tada visas pasaulis įdėmiai stebės kiekvieną Neymaro judesį.

Įdomu, ar po tokios gausios kritikos lavinos išvysime kitokį brangiausio pasaulio futbolininko veidą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų