REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio futbolo čempionato metu nestinga naujienų apie su užsieniečiais šėliojančias ruses.

Pasaulio futbolo čempionato metu nestinga naujienų apie su užsieniečiais šėliojančias ruses.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidoje netgi yra susiformavusi nuomonė, jog didžioji dalis Rusijos moterų specialiai stengiasi suvilioti iš kitų valstybių atvykusius futbolo gerbėjus.

Į Vladimiro Putino žemes patekę užsieniečiai privalo elgtis budriai ir tuo puikiai įsitikino Brazilijos rinktinės sirgaliai.

Penktadienio popietę brazilai tik po atkaklios kovos 2:0 palaužė Kosta Riką ir tęsia kovą dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Keturi Brazilijos komandos gerbėjai šią pergalę šventė taip aistringai, jog šiandienos pagirios kamuos dar ilgą laiką.

Policininkas Eduardo Nunesas, sporto ir kultūros ministras Diego Valencia Jatoba, inžinierius Luciano Gil ir aviakompanijos specialistas Felipe Wilsonas neteko savo darbų dėl vieno vulgaraus vaizdo įrašo, kurį į viešąją erdvę patalpino patys brazilai, skelbia Brazilijos dienraštis „Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Minėtoje vaizdo medžiagoje užfiksuota, kaip Brazilijos rinktinės sirgaliai kartu su viena Rusijos mergina skanduoja moters lytinio organo pavadinimą.

Akivaizdu, jog portugališkai nesupranti rusė nė nenutuokia, kokie žodžiai sklinda jis lūpomis.

Tokį Brazilijos rinktinės sirgalių elgėsį pasmerkė visas pasaulis, o juos nubausti reikalaujančią peticiją vos per kelias valandas pasirašė 40 tūkstančių žmonių.

REKLAMA

Tuo metu rusę nešvankiai įžeidinėję brazilai mano, jog nenusipelnė tokios bausmės ir neva čia buvo tik nekaltas pokštas.

Minėtoji ketveriukė sulaukė ir dar vienos griežtos bausmės – jiems uždrausta lankytis likusiose pasaulio futbolo čempionato Rusijoje rungtynėse.

Šiame pasaulio futbolo čempionate užfiksuota ir daugiau įžeidinėjimų, todėl šie brazilai tikrai nebus vieninteliai sulauksiantys atpildo:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų