REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ komandos gynėjas Vasilije Micičius kitame sezone žaliai-baltų marškinėlių nebevilkės. Krepšininkas, užbaigęs darbus Kaune, pasirašė sutartį su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu iš Turkijos.

Kauno „Žalgirio“ komandos gynėjas Vasilije Micičius kitame sezone žaliai-baltų marškinėlių nebevilkės. Krepšininkas, užbaigęs darbus Kaune, pasirašė sutartį su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu iš Turkijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš išvykdamas į gimtąją Serbiją žaidėjas bendravo su „Žalgiris TV“ ir kalbėjosi apie sezoną praleistą kartu su „Žalgiriu“.

REKLAMA

„Sezonas „Žalgiryje“ man buvo žingsnis į priekį. Dėl tokio ir pasirinkau „Žalgirio“ pasiūlymą. Kalbu ne vien apie iškovotus titulus, kurie svarbūs mano karjerai, bet ir apie pati tobulėjimo Kaune procesą. Be jokios abejonės, žengiau žingsnį į priekį. Tai kol kas geriausias sezonas mano karjeroje. Galbūt ne viskas atsispindėjo statistikoje, bet žaidžiau brandžiausią krepšinį savo karjeroje“, – apie metus Lietuvoje kalbėjo V. Micičius.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas kartu su „Žalgiriu“ atlaikė 86 oficialių rungtynių įvairiuose turnyruose sezoną. Kartu su Kauno klubu krepšininkas triumfavo Karaliaus Mindaugo taurės turnyre ir LKL čempionate, o Eurolygoje užėmė trečiąją vietą. Žaidėjo teigimu, metai Lietuvoje buvo nuostabūs ir čia jis jautėsi kaip namuose.

„Prieš atvykdamas čia tikrai nežinojau daug dalykų, kokie žmonės gyvena Lietuvoje ir panašiai. Girdėjau tik tiek, kad čia visi myli krepšinį. Tą visi žino Europoje. Žmonės – čia labai geri. Ypatingai, jeigu esi žalgirietis, tada tave atpažįsta gatvėje, myli. Šis sezonas apskritai daugeliui žaidėjų turėjo būti dar geresnis nei ankstesni „Žalgiryje“ dėl pasiektų rezultatų. Viskas buvo puiku – Lietuva labai graži. Man patiko vietinė gamta. Čia jaučiausi kaip namuose. Krepšinio požiūriu mėgavausi viskuo. Klubo aplinka, sirgaliai – viskas buvo puiku“, – aiškino žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Serbas džiaugėsi galėjęs žaisti komandoje, kurią treniravo Šarūnas Jasikevičius. Daug reikalaujantis strategas ir veikianti „Žalgirio“ komandos sistema leido atskleisti potencialą V. Micičiui. Be to, krepšininko teigimu, priimdamas sprendimą po sezono Kaune jis pats rėmėsi Š. Jasikevičiaus pavyzdžiu.

„Buvau nusiteikęs likti Kaune ir ilgiau, nes yra nemažai pavyzdžių, kai žaidėjai po pirmojo sezono Kaune, antrajame rungtyniavo dar geriau. Tikiu, kad su rezultatu, kokį pasiekėme ir dalykais, kurių išmokau čia, galiu žengti žingsnį toliau. Š. Jasikevičius – buvo viena priežasčių kodėl apskritai pradėjau žaisti krepšinį. Mačiau, kaip jis persikėlė iš „Barcelona“ į „Maccabi“, kiek užsidėjo atsakomybės ant savo pečių. Jaučiu, kad ir man atėjo panašus metas parašyti naują istorijos skyrių“, – kalbėjo V. Micičius.

Krepšininkas kartu su „Žalgiris TV“ interviu metu taip pat pasidalijo savo įspūdžiais apie Lietuvą, „Žalgirio“ fizinio rengimo trenerių darbą ir perdavė linkėjimus sirgaliams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų