REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Rungtynių akimirkos (nuotr. Fotodiena.lt/Josvydas Elinskas)

Kauno „Žalgiris“ dvidešimtą kartą klubo istorijoje tapo Lietuvos čempionu, o po jubiliejinės pergalės džiaugsmu pasidalinęs Šarūnas Jasikevičiusi tikino greitai nuspręsiantis, kur dirbs kitą sezoną.

49

Kauno „Žalgiris“ dvidešimtą kartą klubo istorijoje tapo Lietuvos čempionu, o po jubiliejinės pergalės džiaugsmu pasidalinęs Šarūnas Jasikevičiusi tikino greitai nuspręsiantis, kur dirbs kitą sezoną.

REKLAMA

„Žalgiris“ pirmadienį 80:70 nugalėjo Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir laimėjęs LKL finalo seriją 4-1 aštuntus metus iš eilės tapo stipriausiu šalies klubu.

„Žalgirį“ į priekį vedė istorinį pasirodymą surengęs Brandonas Daviesas. Amerikietis pelnė 29 taškus ir surinko 42 naudingumo balus.

„Brandonas visą sezoną neturi jokių problemų su energija, jis aria keliais. Tai vienas tų žaidėjų, kurių turi reikalauti, jog nuimtų gazą. Per tą užsivedimą jis pridaro klaidų. Brandonas begalo nori eiti padėti kitiems, kažką sutvarkyti, kažką padaryti.

Jis hiperaktyvus ir nori visur būti vienu metu. Komandos turi savas taisykles, ir jis kartais su ta energija nubėga ne ten. Bet duok Dieve tik tokias problemas, nes kiti būna nebėga, o jis nubėga į tris vietas. Su laiku jis sugebės nurimti ir bus dar geresnis.

REKLAMA
REKLAMA

Jo pėdų darbas yra kažkas fantastiško. Jūs matytumėte, kaip jis žaidžia futbolą. Galbūt dabar jis turėtų būti kažkur Rusijoje“, – mintyje turėdamas šiuo metu vykstantį pasaulio futbolo čempionatą centrą gyrė Šaras.

REKLAMA

Jeigu šiam amerikiečiui treneris žarstė liaupses, keliais kitais auklėtiniais jis kiek nusivylė. Kevinas Pangosas ir Vasilje Micičius nebuvo tokie, kokius buvome įpratę matyti visą sezoną. Beliko tik spėlioti ar tam įtakos turėjo tai, jog abu krepšininkai dar nesibaigus sezonui susirado naujas komandas.

Skelbiama, kad K.Pangosas kelsis į „Barcelona“, o V.Micičius į Stambulo „Anadolu Efes“.

„Ne vaikai juk yra. Vienas sėdi Stambule jau, kitas Barselonoje, bet jeigu esi kovotojas ateini ir atidirbi, juk nori būti čempionas kiekvienais metais. Man keista, kodėl mes taip subyrėjome serijos metu, bet to užteko.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų žaidimas visiškai nebuvo panašus į tokį, kurį demonstravome sezono metu. Didžiulė pagarba vyrams, kurie ištraukė seriją. Tą ir reikėjo padaryti, ją paprasčiausiai ištraukti. Varžovai sistemingai ruošėsi sezono pabaigai ir buvo puikioje sportinėje formoje, baudė už kiekvieną klaidą, kurių darėme labai daug.

Gaila, kad neparodėme geriausio krepšinio, bet čempionai neteisiami“, – kalbėjo treneris.

Pats Š.Jasikevičius žada sprendimą dėl ateities priimti per artimiausias dienas.

„Žinau, kad netreniruoju komandos, kuri gali visus permušti pinigais. Esame pasiruošę visokioms situacijoms ir darbas tęsis. „Žalgiris“ jau yra kitoks ir tai elitinis Europos klubas. Ne viskas susideda į pinigus.

Dvi tris dienas pagalvosiu, nusiraminsiu ir priimsiu sprendimą. Kalbamės su agentais. Viskas išaiškės labai greitai. Reikia atitrūkti nuo streso ir priimti geriausią sprendimą ateičiai“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų