REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai antradienio vakarą sieks išlyginti bronzinės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) serijos rezultatą.

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai antradienio vakarą sieks išlyginti bronzinės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) serijos rezultatą.

REKLAMA

Pirmose rungtynėse namuose uostamiesčio klubas namuose 69:83 neprilygo Panevėžio „Lietkabeliui“.

Prieš atsakomąją dvikovą „Neptūno“ ekipos treneris Kazys Maksvytis tikėjosi Panevėžyje išvysti visiškai kitokią savo komandą.

„Stengsimės Panevėžyje reabilituotis ir atkurti mažojo finalo intrigą. Tikėjomės, kad seriją pradėsime kitaip, tačiau nepavyko. Nebuvo kruvinų kelių, nebuvo galvojimo, nieko nebuvo iš mūsų. Tikiuosi, kad pavyks mobilizuotis ir motyvuoti krepšininkus. Bandėme išsiaiškinti priežastis, kodėl taip įvyko ir tikiuosi, kad žaidėjai padarė išvadas“, – pabrėžė „Neptūno“ treneris.

Jis akcentavo, jog Panevėžyje jo komanda turi demonstruoti visai kitokią energiją, užsidegimą ir kovingumą.

„Klaipėdoje neatrodėme švieži, trūko energijos. Panevėžyje privalome žaisti visai kitaip ir atkurti serijos lygybę. Toks mūsų tikslas. Gali būti, kad pusfinalio serija su „Lietuvos rytu“ išvargino. Bet yra diskusija kas lengviau: ar laukti ir nieko nedaryti, ar būti žaidybiniame ritme? Nemanau, kad „Neptūnui“ galėtų būti neįdomu kovoti dėl bronzos medalių. Visi nori sezoną pabaigti džiugiomis natomis. Stengsimės reabilituotis ir atkurti intrigą“, – dar kartą pabrėžė K. Maksvytis.

Antrosios serijos iki trijų pergalių rungtynės antradienio vakarą prasidės 18.50 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų