REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
„Lietuvos rytas“ – „Žalgiris“ rungtynių akimirka (nuotr. Fotodiena.lt)

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas išlygino Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) finalo serijos rezultatą, kai pirmadienį namuose 82:73 nugalėjo Kauno „Žalgirio“ ekipą.

50

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas išlygino Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) finalo serijos rezultatą, kai pirmadienį namuose 82:73 nugalėjo Kauno „Žalgirio“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis išskyrė, kad jo auklėtiniai varžovus pranoko savo kovingumu. Specialistas nenorėjo vertinti teisėjų darbo, bet turėjo atsakymą į Šarūno Jasikevičiaus pasakymą, kad vilniečiai žaidė visą mačą vienu deriniu.

REKLAMA

„Vyrai suprato mačo svarbą. Šiandien kovojome ir laimėjome. Visi laurai mūsų kovingumui ir vyrams, kurie labiau nori laimėti nei aš“, – sakė strategas.

– L.Mavrokefalidis šiandien sužaidė puikiai. Kas tai lėmė?

– Nesu pamokslautojas kaip Garastas. Tiesiog turime matyti visumą. Mavrokefalidis yra geras žaidėjas. Jis yra amžiuje, todėl būna dienų, kad kažkur nepabėga ar neįmeta. Matėme, kad praėjusiame mače Milaknis žibėjo, o šiandien buvo nepastebimas. Krameris žibėjo, kuris buvo palūžęs kiek psichologiškai, bet dabar viskas gerai. Mes nugalėjome kaip komanda, o ne kaip atskiri žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA

– Ką pakeitėte gynyboje?

– Kažką darėme kitaip nei darėme Kaune. Ištaisėme neveikusius dalykus. Kovingumas buvo svarbus dalykas. Mes atkovojome daugiau kamuolių puolime nei žalgiriečiai. Šiandien padarėme tik 10 klaidų ir tai yra geras rezultatas finale. Niekas nepasakys, kad atsitiktinai laimėjome, nes kontroliavome rungtynes visas 40 minučių.

– Ką manote apie teisėjų darbą?

– Blogiausia, kad jeigu kažkas paspaudžia teisėjus, jie persiverčia. Nenoriu žaisti tų žaidimų. Prisiimu kaltę, kad kažkiek pakritikavau teisėjus prieš rungtynes su „Neptūnu“. Šarūnas kritikuoja teisėjus, toks jo stilius ir tai jis daro Eurolygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Š.Jasikevičius sakė, kad žaidėte su vienu deriniu. Ar tikrai?

– Priminčiau Šarūnui, kad kai jie žaidė su „Panathinaikos“ ir nugalėjo „Olympiacos“ rungtyniavo vien tik „pikenrolu“. Jeigu tai veikia, nėra reikalo kažką keisti. Nėra etiška kalbėti, kaip kas gynėsi, kaip kas puolė.

– Kaip jums pavyksta sustabdyti K.Pangosą?

– Mes stengiamės atakuoti Pangosą, kad jis daug dirbtų gynyboje, tada mažiau jėgų turės puolimui. Mes manome, kad Keviną turime apkrauti darbu ir tai šiandien mums tai davė vaisių. Manau, kad jis aukščiausio lygio žaidėjas ir turėtų žaisti NBA.

REKLAMA

– Ar nemanote, kad sirgaliaus stumtelėjimas V.Micičiui į nugarą buvo ribų peržengimas?

– Nemanau, kad tai buvo gerai. Džiaugiuosi, kaip šiandien sirgo „B Tribūna“. Manau, kad yra taisyklės, kai tu negali liesti žmonių. Manau, kad tą sieną turėtų atlikti ir situaciją kontroliuoti apsaugos darbuotojai. Žiūrovas įsiaudrinęs pribėgo. Matėme, kad futbole nuogi laksto, visokių būna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų