REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiandien surengė pirmąją treniruotę, skirtą pasiruošti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijai prieš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiandien surengė pirmąją treniruotę, skirtą pasiruošti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijai prieš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

REKLAMA

Šarūnas Jasikevičius žiniasklaidos atstovams patvirtino, jog sulaukė Toronto „Raptors“ komandos atstovų skambučio.

Treneris atskleidė, jog jo pokalbis su Kanados klubo vadovais įvyko tik po to, kai NBA apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski savo „twitter“ paskyroje paskelbė, jog J.Valančiūno komanda domisi lietuviu.

„Jei atvirai, aš šią naujieną sužinojau vienas paskutiniųjų. Pirmiausia išgirdau, jog manimi domisi „Raptors“ klubas ir tik tada sulaukiau jų skambučio“, – atviravo Šarūnas Jasikevičius.

Anot stratego, jam labai malonu sužinoti, jog tokio aukšto lygio klubas domisi jo kandidatūra.

Tiesa, Šaras nebuvo linkęs išsiplėsti šia tema ir teigė, jog dabar pagrindinis jo prioritetas yra artėjantį šeštadienį (birželio 9 d.) startuosiantys LKL finalai.

REKLAMA
REKLAMA

„Sunkus pasakyti, kam yra lengviau. „Lietuvos rytas“ šiuo metu yra pagavęs žaidimo ritmą, o mes tuo metu ilsėjomės ir esame šiek tiek šviežesni, tačiau primiršę rungtynių skonį. Aš manau, jog bet kuriuo atveju privalome suprasti, jog tai yra lemiamos sezono dvikovos ir nusiteikti rimtai kovai. Serija atrodo, kad yra ilga, bet tokiose viskas vyksta labai greitai, žiūrėk, kad kai baigiasi, kad jau svyla padai arba jau greitai pergalė. Reikia suprasti, kad tai vyksta labai greitai.“, – apie laukiančią finalo akistatą kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

REKLAMA

Pastaruoju metu „Žalgirio“ žaidėjus ir patį Š.Jasikevičių gaubia įvairūs gandai dėl galimų kontraktų su kitais klubais.

Pats strategas tvirtina, jog šiuo metu būtina atsiriboti nuo visų kalbų ir susikaupti finalui.

„Mano manymu tie visi vasaros turgaus darbai ir gandai prasideda tiesiog nerealiai anksti: kontaktai vyksta jau sausio-vasario mėnesiais. Galbūt nėra nieko konkretaus, bet jie vyksta. Reikia atsiriboti, atsiduoti treniruotėse, pasiruošti ir kautis“, – tvirtino Šaras.

Treneris taip pat atskleidė pagrindinius artėjančio finalo akcentus.

„Svarbiausia „Lietuvos rytui“ neleisti bėgti į greitą puolimą. Svarbu priversti žaisti pozicinį krepšinį. Turime žinoti, ką galime rizikuoti. Negalime rizikuoti prieš snaiperius, nes jų komandoje yra labai daug. Reikia aikštėje palikti širdį ir, galų gale, prieš „Lietuvos rytą“ sužaisti geras rungtynes“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų