REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikų sezoną Eurolygoje šiemet sužaidusio Kauno „Žalgirio“ klubo vadovų vasarą laukia daug darbo.

Puikų sezoną Eurolygoje šiemet sužaidusio Kauno „Žalgirio“ klubo vadovų vasarą laukia daug darbo.

REKLAMA

Stipriausi Europos klubai jau dabar medžioja kauniečių komandos žaidėjus ir trenerį Šarūną Jasikevičių.

Ispanijos dienraštis „Mundo Deportivo“ skelbia, kad Barselonos „Barcelona Lassa“ komandos pirmasis tikslas vasarą yra būtent dabartinio Kauno „Žalgirio“ specialisto prisiviliojimas.

Pasak straipsnio autoriaus, katalonai prieš kelias savaites jau kontaktavo su Šaru ir patikino, jog lietuvio bei klubo bendradarbiavimas yra pakankamai realus dalykas.

Ispanijos žiniasklaida neseniai skelbė, jog „Barcelona Lassa“ gretas greičiausiai papildys vienas pagrindinių šio sezono Kauno „Žalgirio“ žaidėjų Kevinas Pangosas.

Pažymima, kad kanadiečio įsigijimas gali būti svarus koziris, siekiant prisivilioti Š.Jasikevičių, kuris pakeistų Svetislavą Pešičių.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam gali būti pasiūlytos konsultanto pareigos, bet prie komplektacijos darbų serbas neprisidėtų.

Primename, jog antradienį JAV žiniasklaidos atstovai paskelbė, jog Šarūnas Jasikevičius yra kandidatas tapti vyriausiuoju Toronto „Raptors“ treneriu.

REKLAMA

„Žalgirio“ klubo atstovai taip pat nesėdi sudėję rankų – teigiama, kad kauniečiai taip pat ketina pasiūlyti didesnį nei 600 tūkst. eurų atlyginimą, kurį mokėjo specialistui šiame sezone.

Eurolygos komandų dėmesio centre atsidūrė ir Kauno „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas.

„Sportando“ praneša, kad 26 metų 198 cm ūgio lietuvis domina paskutinę vietą šiame Eurolygos sezone užėmusią Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą.

Lietuvis šiemet uždirbo apie 200 tūkstančių eurų, bet dabar jo vertė yra išaugusi bent jau kelis kartus ir vasarą jis taps laisvuoju agentu.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgiris“ bandė išsaugoti žaidėją dar sezono metu, bet jis atsisakė pratęsti sutartį.

Anksčiau buvo skelbta, jog Ergino Atamano treniruojama „Anadolu Efes“ vasarą keisis kardinaliai – iš esamos sudėties liks vos du žaidėjai: Bryantas Dunstonas ir Krunoslavas Simonas.

Prabėgusiame Eurolygos sezone E.Ulanovas per 27 minutes įmesdavo 7,5 taško, atkovodavo 4,1 kamuolio, atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,9 naudingumo balo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų