REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Neda Emilija Silkinytė (tv3.lt fotomontažas)

Vos 22-ejų Neda Emilija Silkinytė ne vieną vyrą priverčia išsižioti – išskirtinės išvaizdos mergina stulbina savo nepriekaištinga figūra, ilgais plaukais ir neblėstančia šypsena.

22

Vos 22-ejų Neda Emilija Silkinytė ne vieną vyrą priverčia išsižioti – išskirtinės išvaizdos mergina stulbina savo nepriekaištinga figūra, ilgais plaukais ir neblėstančia šypsena.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose savo asmeninio gyvenimo akimirkomis besidalijanti Neda taip pat ir aktyviai sportuoja. Vos prieš pora metų meilę fitnesui pajutusi mergina šiandien gali pasidžiaugti įspūdingais laimėjimais. Pirmąkart fitneso varžyboms besiruošusi Neda ne tik susižėrė visus titulus Lietuvoje, bet taip pat ir tapo Europos jaunimo čempione.

„Anksčiau neturėjau nieko bendro su sportu, tačiau sutikau tinkamus žmones, tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku. Sutikau savo draugą Raimondą, kuris tuo metu buvo fitneso fanatikas, dėl to ir pati pradėjau sportuoti. Jis mane labai įtraukė: pasikvietė vieną kartą į sporto salę, kitą kartą...“, – pasakojo Neda.

Vakarėlių mergaitė tapo sportininke

Pakeisti savo režimą, pasak Nedos, tikrai nebuvo lengva užduotis, tačiau didelis noras sportuoti jai teikė motyvacijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš buvau visiškai atvirkštinis variantas: vakarėlių mergaitė, pirmas kursas, atvažiavau iš mažo miestelio, naktinis gyvenimas... Valgiau bet kiek ir bet kur. Valgydavau daug degalinėse, neturėjau laiko gaminti, pirkdavau bet ką. Gerai, kad mano genetika yra visai gera, dėl to labai neišgyvenau“, – teigė ji.

REKLAMA

Kardinaliai pakeista mityba, atisakyta nesveiko ir greito maisto, saldumynų – taip N. Silkinytė nusprendė žengti sveikesnio ir žvalesnio rytojaus link.

„Pamenu, kai pirmąkart ėjau pirkti maisto produktų pagal savo mitybos sąrašą.... Supratau, jog viskas kardinaliai skiriasi nuo to, ką valgydavau kiekvieną dieną. Aš savęs neprisižiūrėjau. Organizmas reagavo į pokyčius, kadangi nebuvau pratusi prie režimo, buvo sunku. Pakeičiau maisto racioną, įtraukiau fizinį aktyvumą. Tai tapo mano darbu, tačiau nebuvo lengva“, – sakė N. Silkinytė.

REKLAMA
REKLAMA

Netikėjo, kad svajonė išsipildys

Apie varžybų sceną Neda svajojo seniai, tačiau niekad nemanė, kad šiai jos svajonei lemta išsipildyti. „Tai buvo ekspromtas: draugas nusivesdavo į varžybas, sėdėdavau žiūrovo kėdėje ir pavydėdavau toms merginoms. Aišku, nepasitikėjau savimi, maniau, kad man niekuomet nepavyks, esu labai savikritiška. Net iki pat paskutinės dienos nesitikėjau, kad galiu laimėti. Kitos labai pasitiki savimi, drąsiai eina į varžybas“, – teigė jauna mergina.

Svajonėms pradėjus realizuotis, Neda susitiko su „Dubinas Team“ treneriais: apsvarstę jos galimybę dalyvauti, jie nusprendė ruoštis varžyboms. „Nors ir kaip norėjau tai atidėlioti, man sakė, kad reikia ruoštis dabar. Kada, jei ne dabar?“, – šyptelėjo Neda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors daugelis pasiruošimą fitneso varžyboms įsivaizduoja kaip savęs alinimą ir kankinimą, N. Silkinytė tvirtino, kad ruoštis nebuvo labai sunku. Tam įtakos turėjo ir tai, jog ji jau anksčiau intensyviai sportavo, derino savo mitybą.

„Atsirado didesnė motyvacija, žinojau, kad jei kažką nesveiko suvalgysiu, tai pakenks mano rezultatui. Kadangi priklausau komandai „Dubinas Team“, tai nenorėjau ir jiems gėdos padaryti. Treneriai sakė, kad turiu viską padaryti taip, kad nesigailėčiau užlipusi ant scenos. Daugeliui ruošimasis tampa vienkartiniu dalyku, tačiau man dabar visiškai nesinori to paleisti“, – besišypsodama sakė N. Silkinytė.

Svėrė kiekvieną gramą

Kelis mėnesius itin griežto mitybos ir sporto plano besilaikiusi Neda pasiekė daugeliui pavydėtinų rezultatų. Absoliučia čempione jaunimo kategorijoje tapusi lietuvaitė tvirtino, jog sporto salėje prakaitą liejo šešias dienas per savaitę, o kiekvieną suvalgyta gramą – svėrė.

REKLAMA

„Nesilaikant varžybų dietos galima valgyti įvairius vaisius, becukriais padažais gardinti patiekalus, vartoti saldiklius. Jei nesiruošiame varžyboms, leidžiame sau daugiau įvairų produktų, pavyzdžiui, daržovių. Varžybų metu – kiekvienas grūdelis suskaičiuotas: valgome vištieną, jautieną, kalakutieną, žuvį. Artėjant varžyboms iš daržovių lieka tik agurkas, kurį vėliau net pradedame sverti. Žinoma, svarbiausia yra žinoti, kiek kalorijų galime sau leisti suvalgyti“, – teigė Neda.

Merginos teigimu, emocijos stovint varžybų scenoje – neapsakomos: „Tuo momentu, atrodo, esi išskridęs į kosmosą. Jausmas, kai leidžia Lietuvos himną, ištaria tavo vardą, stovi Lietuvos delegacija, treneriai... Nuostabus“.

REKLAMA

 

 

 

 

Europos absoliuti jaunimo bikini čempionė!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų