REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jeigu nori apsirengti kaip karalius, tai tau kainuos“, – rašo tinklalapis ESPN, paskaičiavęs, kiek vertas Klivlando „Cavaliers“ superžvaigždės įvaizdis pirmose NBA finalo serijos rungtynėse.

Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) be krepšinio aspektų, LeBronas žvilgsnius į savo traukė ir originaliu įvaizdžiu, todėl pradėta skaičiuoti, kiek jis gali būti vertas.

Skelbiama, kad brangiausia NBA superžvaigždės įvaizdžio detalė buvo aligatoriaus odos rankinė, kurios vertė siekia 41 tūkst. JAV dolerių.

Švarko, kaklaraiščio ir nosinaitės vertė yra 2590 dolerių. LeBronas „Oracle“ arenoje pa-sirodė ne su klasikinėmis kelnėmis, o šortais, kurie, kaip skelbiama, kainuoja 940 dole-rių.

Norite tokių pat batų kaip LeBrono? Tai jums kainuos dar 1290 JAV dolerių. Pastebima, kad pigiausia „Cavaliers“ vedlio įvaizdžio detalė buvo 90 dolerių kainuojančios kojinės.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat įvertintos ir Jameso ausinės (199,95 dol.), akiniai nuo saulės (525 dol.) ir marškiniai (330 dol.). Taigi susumavus, LeBrono įvaizdis tą dieną kainavo 46,9 tūkst. dolerių.

Tiesa, Jamesas rūpinasi ne tik savo, bet ir komandos draugų stiliumi, mat šiose atkrin-tamosiose jis visai ekipai jau buvo užsakęs vienodus kostiumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų