REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Metta World Peace ir Michaelis Jordanas (nuotr. asm. archyvo)

Metta World Peace, anksčiau buvo žinomas Rono Artesto pavarde, išleido autorinę knygą, kurioje atskleidė ne vieną pikantišką detalę iš savo spalvingo gyvenimo.

21

Metta World Peace, anksčiau buvo žinomas Rono Artesto pavarde, išleido autorinę knygą, kurioje atskleidė ne vieną pikantišką detalę iš savo spalvingo gyvenimo.

REKLAMA

Skandalingasis krepšininkas papasakojo iki šiol negirdėtą istoriją susijusią su juo ir legendiniu Michaeliu Jordanu.

2001-aisias metais antrą kartą į NBA lygą sugrįžęs M.Jordanas apsivilko Vašingtono „Wizards“ komandos marškinėlius.

Prieš naujo sezono pradžią grupė NBA krepšininkų, tarp kurių buvo ir Jordanas su M.W.Peace, varžėsi tarpusavyje krepšinio aikštelėje.

Treniruote turėjęs tapti krepšininkų susirinkimas virto rimtais vyriškais žaidimais.

Metta World Peace ir Michaelis Jordanas žaidė skirtingose komandose ir skandalingajam žaidėjui niekaip nepavykdavo apsiginti nuo legendos atakų.

„Kiekvieną kartą, kai tik jis gaudavo kamuolį, nesunkiai pelnydavo taškus. Tada nusprendžiau, jog vienintelis mano šansas apsiginti yra neleisti jam priimti kamuolį. Vienos iš atakų metu stipriu smūgiu alkūne vožtelėjau Michaeliui į šonkaulius. Jo veido mimika išdavė, jog smūgis buvo pakankamai stiprus. Maniau, kad jis nustos žaisti, tačiau netrukus kamuolys vėl atsidūrė jo rankose, Michaelis pelnė lemiamus taškus ir iškovojo pergalę savo komandai. Tik po to susiėmęs už šonkaulio jis paliko aikštelę.“ – autorinėje knygoje prisiminimais dalijosi M.W.Peace.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu dar Rono Artesto pavardę turėjęs krepšininkas, sugrįžęs į namus sužinojo šokiruojančią žinią.

Atsiliepęs į telefono skambutį, jis išgirdo naujieną, jog Michaeliui Jordanui po minėto smūgio lūžo šonkaulis.

REKLAMA

„Sužinojęs šią naujieną iškart prisiminiau jo pataikytą metimą, negalėjau patikėti tuo, ką jis padarė. Būsiu atviras, sužinojęs, kad sulaužiau Michaeliui šonkaulius, dvi dienas niekur nėjau iš namų. Mane persekiojo labai blogos mintys, nes žinojau, kad jis ruošiasi sugrįžti į aikštelę, o dėl mano kaltės turi kęsti didelius skausmus. Bijojau, kad sugadinau jo sugrįžimą į NBA.“ – atviravo žymusis NBA krepšininkas.

Metta World Peace prisipažino likęs itin sužavėtas tuo, koks neįveikiamas tą dieną buvo Jordanas.

Savo autorinėje knygoje jis atskleidė, jog tada slapta tikėjo Michaelio galimybėmis tapti naudingiausiu sezono krepšininku, nepaisant garbaus legendos amžiaus.  

Vašingtono „Wizards klube šešis kartus NBA čempionas debiutavo būdamas 38-erių metų amžiaus.

2001-2002 m. sezone jis vidutiniškai rinkdavo po 22,9 taško, atkovodavo 5,7 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų