REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Neymaras ir Cristiano Ronaldo (nuotr. SCANPIX)

Futbolo pasaulis vis garsiau kalba apie galimą brangiausio pasaulio futbolininko Neymaro perėjimą į Madrido „Real“ komandą.

35

Futbolo pasaulis vis garsiau kalba apie galimą brangiausio pasaulio futbolininko Neymaro perėjimą į Madrido „Real“ komandą.

REKLAMA

Teigiama, jog karališkasis klubas siekia dar iki pasaulio futbolo čempionato pradžios nupirkti brazilą iš dabartinės jo ekipos Paryžiaus „Saint Germain“.

Šiuo metu kojos traumą besigydantis Neymaras netrykšta noru sugrįžti į Prancūziją, todėl beveik neabejojama, kad futbolininkas pereis į kitą komandą ir garsiausiai yra kalbama būtent apie „Real“.

Jeigu taip įvyktų, ispanams greičiausiai tektų pakloti daugiau nei 222 mln. eurų.

Būtent tiek už brazilą „Barcelona“ klubui praėjusią vasarą sumokėjo PSG.

Dėl to Neymaras dar kartą taptų brangiausiu pasaulio futbolininku

Neseniai Madrido„ Real“ treneris Zinedine'as Zidane'as prakalbo apie tai, kad Neymaras ir Cristiano Ronaldo galėtų sudarytų gerą tandemą.

„Geri futbolininkai visuomet susižaidžia. Pamenu, kad kažkuriais metais žmonės sakė, kad aš ir Youri Djorkaeffas nesugebėsime žaisti kartu. Bet kartu mes laimėjome pasaulio čempionatą“, - prisiminė Z.Zidane'as.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausia naujiena yra ta, jog galimu Neymaro prisijungimu prie „Real“ žavisi ir pats Cristiano Ronaldo.

Portugalas ispanų dienraščiui „Marca“ prasitarė, kad brazilo buvimas komandoje leistų nusimesti tam tikrą naštą nuo pečių.

„Aš būčiau laimingas, jeigu Neymaras atvyktų į „Real“ komandą. Mes galėtume kartu dalintis lyderio našta, jis man labai palengvintų darbą aikštelėje. Tikiuosi, jog visos šios kalbos dėl jo persikėlimo į Madridą išsipildys.“ – Ispanijos žiniasklaidai atviravo portugalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų