REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai sugrįžimą į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną pažymėjo po ilgesnės pertraukos iškovota pergale ir trimis taškais.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai sugrįžimą į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną pažymėjo po ilgesnės pertraukos iškovota pergale ir trimis taškais.

REKLAMA

Paskutinį kartą pergalę A lygoje „Kauno Žalgiris“ buvo pasiekęs kovo 17 dieną, kai laimėjo Jonavoje.

Simboliška, kad po vėliau sekusios 6 nelaimėtų rungtynių serijos Kauno žalgiriečiai palaužė tą patį varžovą.

Mindaugo Čepo auklėtiniai ketvirtadienio vakarą 1:0 pranoko „Jonavą“.

Aktyvesni rungtynių pradžioje buvo jonaviečiai, visgi tiek Ernestas Veliulis smūgiu iš baudos aikštelės, tiek Martynas Dapkus atakuodamas iš toliau buvo netikslūs.

Pirmo kėlinio viduryje šeimininkų futbolininkas Gabrielius Zagurskas pastebėjo vartus palikusį vartininką Guilhermę Cioletti ir mėgino pergudrauti jį tolimu smūgiu, bet brazilas spėjo sugrįžti ir išmušti kamuolį.

REKLAMA
REKLAMA

Besibaigiant pirmam kėliniui „Kauno Žalgiris“ sukūrė realiausią progą pasižymėti. Po G. Zagursko perdavimo iš krašto gynėjų paliktas Gratas Sirgėdas galva smūgiavo laisvas, bet nepataikė į vartus.

REKLAMA

Lyg supykęs dėl šio epizodo, antra kėlinį G. Sirgėdas pradėjo laba aktyviai ir neilgai trukus pelnė įvartį. 52 minutę jis iš keliasdešimt metrų atstumo baudos smūgiu pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, ten jo nelietė nė vienas žaidėjas ir kamuolys įskriejo į vartus, o įvarčio autoriumi buvo paskelbtas G. Sirgėdas.

Sužaidus valandą savo reto šanso sulaukė „Jonava“. Progą turėjo baudos aikštelėje laiku perdavimo sulaukęs Laurynas Stonkus, bet „Kauno Žalgirį“ išgelbėjo vartininkas Deividas Mikelionis.

Atsilikdama „Jonavos“ komanda rungtynių pabaigoje desperatiškai veržėsi į priekį. Vis tik jonaviečių atakos buvo padrikos ir šeimininkų gynybai didesnės grėsmės nekėlė.

Kauno žalgiriečiai išsaugojo palankų rezultatą bei po pusantro mėnesio pertraukos A lygoje džiaugėsi pergale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų