REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjas Keyonas Doolingas nusprendė viešai prabilti apie savo skaudžiausią vaikystės išgyvenimą.

Buvęs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjas Keyonas Doolingas nusprendė viešai prabilti apie savo skaudžiausią vaikystės išgyvenimą.

REKLAMA

37-erių amerikietis išplatino laišką, kuriame papasakojo, kaip vaikystėje patyrė seksualinę prievartą.

„Man buvo septyneri. Su geriausiu draugu nutarėme eiti pamėtyti į krepšį, tačiau staiga dangus apsiniaukė, todėl vietoje to pasuko link parduotuvės. Turėjau du dolerius ir mes nusipirkome atsigerti bei laukėme, kada nustos lyti lietus. Kai nutarėme vėl eiti link aikštelės, ėmė žiauri lyti, mes visiškai permirkome ir nutarėme grįžti.

Eidami pro butus išgirdome, kaip vienas vaikis mums ėmė šaukti: „Ei, ką veikiate? Užeikite į vidų, pasislėpsite trumpam nuo lietaus“.

Aš pažinojau jį. Tai buvo mano vyresnio brolio draugas. Jis atrodė kietas vaikinas, kuriam buvo keturiolika. Užėjome į vidų, suaugusieji buvo darbe, todėl bute buvome tryse. Klausėme muzikos sėdėdami ant grindų, laukėme, kol išdžiūsime ir staiga tas vaikinas įjungė pornografinius filmus. Aš žinojau, kas tai yra, nes turėjau vyresnį brolį.

REKLAMA
REKLAMA

Kai scena baigėsi, tas vyrukas bedė pirštu į televizorių ir pasakė: „Aš irgi taip galiu“. Jis ėmė versti mane ir mano draugą jį liesti. Tada priverti atlikti jam oralinį. Aš nežinojau, ką daryti. Buvau išsigandęs ir sumišęs vaikas. Kai viskas buvo baigta, išbėgau pro duris ir net palikau viduje savo draugą.

REKLAMA

Buvau per daug išsigandęs, jog dairyčiausi atgal. Parbėgęs namo verkiau ir niekam nieko nepasakojau. Man buvo didžiulė gėda. Nuėjau po dušu ir ilgą laiką verkiau.

Kitą dieną su savimi ėmiau nešiotis peilį. Paslėpiau jį nuo aplinkinių. Anksčiau buvau mandagus ir besišypsantis vaikas, trykštantis gera nuotaika, tačiau po tos dienos viskas pasikeitė. Slėpdamas šią gėdą savyje nusprendžiau žūtbūtine kaina apsiginti“, – internete rašė K.Doolingas.

NBA lygoje 2000–2013 metais rungtyniavęs 191 cm ūgio K.Doolingas atskleidė, jog po šios vaikystės tragedijos viskas pasikeitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Dešimties metų pradėjau vartoti alkoholį. Būdamas vienuolikos ėmiau rūkyti žolę. Dvylikos su rajono gauja vogėme automobilius, o dar po metų jau pradėjau užsiimti seksu su vyresnėmis moterimis. Save laikiau didžiulį pyktį ir nerimą, todėl visas emocijas nutariau išlieti užsiimdamas sportu“, – prisiminimais dalijosi amerikietis.

Labai ilgai niekam šios istorijos nepasakojęs K.Doolingas teigė, kad 2012 metais jį ištiko panikos priepuolis, jam pakriko nervai, jis ėmė matyti vaiduoklį ir dėl to atsidūrė psichiatrijos ligoninėje.

Tuomet jis atstovavo Bostono „Celtics“ komandai.

K.Doolingas teigia, kad sulaukė pagalbos iš „Celtics“ trenerių ir kai kurių žaidėjų, o tuomet nutarė baigti karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų