REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Floydas Mayweatheris ir Conoras McGregoras (nuotr. SCANPIX)

Mišrių kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras ir bokso legenda Floydas Mayweatheris susitiks revanšo kovoje, skelbia žurnalistas Omaras Al Raisi.

32

Mišrių kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras ir bokso legenda Floydas Mayweatheris susitiks revanšo kovoje, skelbia žurnalistas Omaras Al Raisi.

REKLAMA

Didžiausio Dubajaus sporto leidinio „The Sports Journal“ redaktorius teigia, kad kova įvyks aštuonkampyje MMA narve, tačiau bus įvesta daug papildomų taisyklių, kurios palengvins 41-erių F.Mayweatherio perėjimą iš bokso ringo.

O.Al Raisi rašo, kad kovotojai naudos MMA pirštines, bus be batų, kova tikrai vyks narve ir truks penkis raundus po penkias minutes.

Pačios kovos metu bus eliminuota daug MMA elementų – draudžiami smūgiai kojomis, alkūnėmis, keliais. Tiesa, atletai galės vienas kitą apimti per liemenį ar suimti varžovo rankas, kas draudžiama bokse.

Jiems bus leidžiama kovoti ne tik stovėsenoje, bet ir parteryje.

41-erių F.Mayweatheris per savo karjerą yra laimėjęs visas 50 bokso kovų. Paskutinė vyko praėjusių metų rugpjūtį, kai bokso ringe jis įveikė C.McGregorą. Tada amerikietis pareiškė, kad baigia profesionalo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Bet praėjusį savaitgalį jis užsiminė, kad sugrįžtų, jeigu sulauktų kvietimo iš UFC. Kalbos tarp abiejų pusių vyksta jau senokai.

Pats F.Mayweatheris kaitina aistras, nes į socialinius tinklus dažnai kelia vaizdo įrašus, kuriuose matoma, kaip šis treniruojasi narve.

REKLAMA

Neseniai F.Mayweatherį pradėjo treniruoti UFC čempionas Tyronas Woodley, dar labiau paskatindamas kalbas.

F.Mayweatheris yra minėjęs, kad norėtų už tris kovas iš UFC gauti milijardą dolerių.

Tuo tarpu C.McGregoro ateitis šiuo metu yra miglota, nes praėjusią savaitę jis užpuolė autobusą, kuris vežė UFC kovotojus į spaudos konferenciją.

Airiui yra pareikšti 12 kaltinimų ir vasarą jis stos prieš Niujorko teismą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų