REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausioje „Ball In The Family“ realybės šou laidoje atskleista, kad LaVaras Ballas turėjo minčių su savo sūnumis ir visa šeima susikrauti daiktus bei išvykti iš Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos.

Naujausioje „Ball In The Family“ realybės šou laidoje atskleista, kad LaVaras Ballas turėjo minčių su savo sūnumis ir visa šeima susikrauti daiktus bei išvykti iš Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos.

REKLAMA

Tokie svarstymai LaVaro galvoje atsirado prieš sausio 23-ąją dieną vykusias „Big Baller Brand Challenge Games“ rungtynes su Alytaus „Dzūkija“. Vasario pradžioje Ballai turėjo galimybę išsiskirti su „Vytautu“.

„Nežinau, ar su tokia „Vytauto“ sistema dar ilgai būsiu kantrus. Iki šiol aš su treneriu kalbėjausi ramiai, o dabar turiu rėkti. Jeigu nori kalbėti su išprotėjusiu vyruku, turi pats būti išprotėjęs. Dabar su Šeškumi turiu kalbėti taip pat, kaip su UCLA universiteto treneriu ar vidurinių mokyklų strategais“, – aiškino Lavaras.

Visgi netrukus vienas iš LaVaro komandos atstovų patarė neskubėti. LaVaras išgirdo patarimą, jog geriau bus pačiam įdiegti norimą sistemą į „Vytauto“ žaidimą. Taip Ballų tėvas mače su „Dzūkija“ tapo trenerio asistentu, o dar kitose rungtynėse – ir vyriausiuoju treneriu.

REKLAMA
REKLAMA

„Galvojau, kad jeigu treneris neleis mano berniukams žaisti mūsų stiliumi, tuomet mes iš čia išsinešdinsime“, – atskleidė LaVaras.

„Treneris yra pasiruošęs permainoms. Patikėkite manimi. Jis vienodai dirbo 30 metų. Kai žaidi greitai, kita komanda nebus tokia efektyvi, kokia būna įprastai, nes ji tiesiog nėra prie to pripratusi. Turime naudotis puolimo jėga, o tuomet turėsime daugiau metimų.

REKLAMA

Žiūriu į kitus gynėjus ir matau, kad jie nėra tokie geri, kaip Melo. Kartais turi imti kažko drastiško. Turime leisti žaisti talentingiausiems krepšininkams. Gana leisti pasižaisti visiems vien todėl, kad visi būtų laimingi. Treneris turi priimti mano stilių, arba situacija bus prasta“, – savo poziciją dėstė LaVaras.

Tuo metu LaMelo Ballas džiaugėsi dėl „Vytauto“ nesėkmių. „Aš esu laimingas dėl to, kaip mums čia sekasi. Dėl to aš žinau, kad čia neturėsiu pasilikti dvejus metus“, – pareiškė LaMelo. Visgi jo norai greitai buvo vejami į šalį – LaVaras priminė, kad LaMelo Prienuose žais dar dvejus metus, iki kol sulauks 18 metų.

REKLAMA
REKLAMA

LaVaras atsakingai ruošėsi savo debiutui „Vytauto“ trenerių štabe. Jis net specialiai imitavo situaciją, kaip reaguotų į teisėjų sprendimus. Ballas paprašė savo žmonos Tinos sušukti „pražanga“, o tuomet jis emocingai į tai sureagavo.

„Išspardykite jiems užpakalius“, – prieš mačą su „Dzūkija“ rūbinėje sakė LaVaras.

„Tai ką, dabar tu esi vyriausiasis treneris? – juokdamasis prieš rungtynes LaVarui šovė Šeškus.

„Aš užimsiu tavo vietą. Tu stovėk ten“, – atkirto LaVaras, pirštu rodydamas į aikštės kampą.

„Vieną dieną asistentas, kitą – vyriausiasis treneris“, – pridūrė Šeškus.

„Vytautas“ tas rungtynes su „Dzūkija“ laimėjo 147:142, o LaVaras džiūgavo, kad Šeškus priėmė jo žaidimo idėjas. „Bus daugiau metimų ir žaidimo greitai. Treneris mano idėjas priėmė“, – kalbėjo LaVaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Realybės šou epizode taip pat užfiksuota, kaip Ballai išbando krioterapiją – gydymą šalčiu. Tuomet Ballai turėjo nusirengti iki apatinių, o LaVaras pirmą kartą pamatė LiAngelo tatuiruotę ant pilvo ir krūtinės.

„Žinau, kad tėčiui tatuiruotės nepatinka“, – prieš šį momentą pripažino LiAngelo.

LaVaras karštai reagavo į savo sūnaus poelgį ir su juo turėjo asmeninį pokalbį, tačiau kitą dieną atidžiau apžiūrėjo tatuiruotes ir jo pyktis dingo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų