REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Jonas Mačiulis (nuotr. Fotodiena.lt)

Jonas Mačiulis greitai surado naują komandą - puolėjas antradienį pasirašė sutartį su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu iš Rusijos.

27

Jonas Mačiulis greitai surado naują komandą - puolėjas antradienį pasirašė sutartį su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu iš Rusijos.

REKLAMA

Penktadienį krepšininkas abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su Madrido „Real“ komanda ir praėjus mažiau nei savaitei rado naują klubą.

Nuo 2014-ųjų metų „Real“ marškinėlius vilkėjęs Mačiulis sezono pradžioje dėl legionierių limito nebuvo registruojamas Ispanijos čempionato kovoms, o paskutiniu metu iškrito iš rotacijos ir Eurolygoje.

Iš viso per 22-ejas šio sezono Eurolygos rungtynes Mačiulis vidutiniškai žaidė po 13 minučių, rinko po 3 taškus, ir atkovojo po 1,8 kamuolio.

Ispanijos čempionate kaunietis aikštėje pasirodė 13-oje rungtynių, kuriose per 15 minučių pelnė po 4,2 taško bei atkovojo 2,9 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA

Mačiulis kartu su „Real“ 2015 metais iškovojo skambiausią pergalę klubiniame krepšinyje – tapo Eurolygos čempionu. Taip pat jis po dukart tapo Ispanijos lygos čempionu bei Karaliaus taurės laimėtoju. Po kartą atletas iškovojo Tarpkontinentinę taurę ir Supertaurę.

REKLAMA

Kovo 6 dieną „Lokomotiv-Kuban“ pradeda Europos taurės ketvirtfinalio seriją, kur susitinka su Las Palmo „Gran Canaria“ krepšininkais.

Pagal Eurolygos taisykles, J.Mačiulis šiame sezone jau negalės būti registruotas Europos taurės rungtynėms.

Lietuvis galės padėti „Lokomotiv-Kuban“ Vieningoje lygoje, kur šiuo metu Saša Obradovičiaus auklėtiniai su 12 pergalių ir 4 pralaimėjimais dalinasi 3–4 vietomis su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Krasnodaro „Lokomotiv" komandoje anksčiau yra rungtyniavę Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai Mantas Kalnietis ir Simas Jasaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų