REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 17 ir 18 dienomis du žmonės galės praturtėti 40 tūkst. eurų – tam tereikės pataikyti metimą iš aikštės vidurio.

Vasario 17 ir 18 dienomis du žmonės galės praturtėti 40 tūkst. eurų – tam tereikės pataikyti metimą iš aikštės vidurio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro partneris lažybų bendrovė „Betsafe“ įsteigė prizą, kuris gali praturtinti vieno iš renginio dalyvių kišenę solidžia premija.

REKLAMA

Vasario 17 d. per antras pusfinalio rungtynes ir vasario 18 d. per finalo susitikimą du „Švyturio“ arenos lankytojai atliks po metimą iš aikštės vidurio ir pataikę laimės po 40 tūkst. eurų.

„Lietuviai yra azartiški žmonės, dievinantys krepšinį. Kasdien siūlome suderinti šias pramogas, o šio išskirtinio ir nenuspėjamo turnyro metu nusprendėme papildomai apdovanoti žiūrovus – 40 tūkstančių eurų neabejotinai apverstų kiekvieno krepšinio sirgaliaus gyvenimą“, – sako „Betsafe“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Andrius Lapienis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai dar vienas karališkas prizas per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą. Kitas renginio partneris – UAB „SilberAuto“ – už taiklų žiūrovo metimą pažadėjęs naujutėlaitį „Mercedes-Benz CLA“ automobilį.

„Nors „Neptūno“ finalo ketverte nebus, žiūrovų laukia sporto renginys, kokio Klaipėda nėra regėjusi, o galimybė laimėti tokius prizus turėtų sužavėti kiekvieną, kada nors bandžiusį pataikyti iš aikštės vidurio“, – įsitikinęs LKL vykdomasis direktorius Žygimantas Surintas.

Kad pataikyti per renginį iš aikštės vidurio įmanoma, įrodė ne vienas sirgalius. Šį mėnesį per Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynes aistruolis taikliu metimu iš aikštės vidurio laimėjo 1 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O turbūt didžiausia premija iškovota 2014-aisiais – tuomet per Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyrą aistruolis taikliu metimu laimėjo net 50 tūkst. litų (apie 14,5 tūkst. eurų).

Šį kartą Lietuvos krepšinio lyga kartu su „Betsafe“ už taiklų metimą garantuoja triskart didesnį prizą ir pirmasis metimas už 40 tūkst. eurų bus atliekamas jau vasario 17 d. per pusfinalio rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“.

Per finalo rungtynes vasario 18 d. aistruoliai metimais iš aikštės vidurio bandys laimėti „Mercedes-Benz CLA“ automobilį ir 40 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų