REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Roma“ – „Chelsea“, „Totenham Hotspur“ – „Real“. Šie garsūs futbolo klubai aiškinsis santykius UEFA Čempionų lygos ketvirtajame ture.

 „Roma“ – „Chelsea“, „Totenham Hotspur“ – „Real“. Šie garsūs futbolo klubai aiškinsis santykius UEFA Čempionų lygos ketvirtajame ture.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt, „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai antradienį bei trečiadienį iš viso parodys penkerias rungtynes.

REKLAMA

Pirmasis Londono „Chelsea“ ir „Roma“ mačas Anglijoje baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 3:3. C grupėje pirmaujantys „aristokratai“ turi 7 taškus. „Roma“ surinko 5. Madrido „Atletico“ sąskaitoje – tik 2 taškai. „Qarabag“ ekipa iš Azerbaidžano turi vieną.

„Chelsea“ ir „Roma“ pastaruoju metu įjungė aukštesnę pavarą Anglijos ir Italijos čempionatuose. Abi komandos vietos fronte iškovojo 3 pergales iš eilės, bet vis dar nepatenka tarp lyderių. Londono klubas „Premier“ lygoje užima ketvirtąją vietą, o Romos futbolininkai „Serie A“ rikiuojasi penkti.

REKLAMA
REKLAMA

Ekipos Čempionų lygoje tarpusavyje kovojo tris kartus. Jos laimėjo po vieną mačą, o vienoje akistatoje užfiksuotos lygiosios.

„Real“ savo aikštėje nesugebėjo palaužti Londono „Tottenham Hotspur“ klubo – 1:1. Ir Ispanijos, ir Anglijos ekipos H grupėje sukaupė po 7 taškus ir akivaizdžiai lenkia Dortmundo „Borussia“ ir Nikosijos APOEL komandas. Jos sukrapštė tik po tašką.

„Real“ ir „Tottenham Hotspur“ dabar nesėkmingai žaidžia nacionalinėse pirmenybėse. „Real“ praėjusiame ture sensacingai 1:2 pralaimėjo „Girona“ futbolininkams. „Spurs“ Anglijoje jau patyrė dvi nesėkmes iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Abi komandos savo šalyse užima trečiąją vietą. Dar vienas sutapimas – „Real“ ir „Tottenham Hotspur 8 taškais atsilieka nuo pirmaujančių atitinkamai „Barcelona“ ir „Manchester City“ klubų.

Londone laukiama buvusio ilgamečio „Spurs“ žaidėjo Garetho Bale‘o pasirodymo aikštėje, tačiau „Real“ žvaigždė dar nevisiškai atsigavo po traumos ir tikriausiai nerungtyniaus.

A grupės rungtynėse „Manchester United“ priims Lisabonos „Benfica“ klubą. Šiai dvikovai teisėjaus lietuvis Gediminas Mažeika.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 31 d. 21.35 val. „Roma“ – „Chelsea“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Manchester United“ – „Benfica“ (viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 23.45 val. „Manchester United“ – „Benfica“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas);

lapkričio 1 d. 18.50 val. Stambulo „Besiktas“ – „Monaco“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Tottenam Hotspur“ – „Real“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 23.45 val. „Napoli“ – „Manchester City“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų