REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujoji Europos krepšinio čempionė Slovėnija turėjo neramią naktį. Sekmadienį neeilinio grožio finale slovėnai 93:85 nugalėjo serbus.

Naujoji Europos krepšinio čempionė Slovėnija turėjo neramią naktį. Sekmadienį neeilinio grožio finale slovėnai 93:85 nugalėjo serbus.

REKLAMA

Serbijos rinktinės strategui Aleksandrui Džordževičiaus aukso medžioklė vėl nebuvo sėkminga. Trečią kartą savo ekipą į finalą atvedusi Serbijos legenda iškart po rungtynių išrašė griežtą pamokslą auklėtiniams. Rungtynių pabaigoje serbams nepavyko uždengti dviejų pavojingiausių aikštėje likusių slovėnų snaiperių, kai dėl nuovargio Goranas Dragičius nebuvo leidžiamas į aikštę, o Luka Dončičius patyrė traumą. Daugiausiai žalos serbams pridarė Klemano Prepeličiaus ir Jaka Blažičiaus duetas. Būtent pastarojo pavardę A. Džordževičiaus akcentavo rėkdamas ant žaidėjų. Nuo televizijos kamerų šį stratego emocijų proveržį personalo darbuotojai nutarė paslėpti uždengdami kamerą ranka.

Itin emocingas rungtynėse buvo ir slovėnų lyderis Goranas Dragičius. Būtent šio krepšininko žodis komandoje viso čempionato metu buvo toks pats svarbus kaip ir vyriausiojo trenerio Igorio Kokoškovo. Minutės pertraukėlių metu finale 35 taškus pelnęs G. Dragičius dažnai kritikavo ekipos draugus ar bandydavo šiuos užvesti emocingais žodžiais: „Kodėl nuleidote galvas? Pakelkite jas aukščiau. Pradėkite žaisti“, - taip savo ekipos draugus finale auklėjo Goranas Dragičius.

Nuaidėjus finalinei sirenai išvydome ir kitą G. Dragičiaus pusę. Laukdamas apdovanoijimų ceremonijos šis pasiuntė už širdies griebančius linkėjimus mamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų