REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Slovėnijos rinktinės triumfas (nuotr. Fotodiena.lt)

Po dramatiškos pergalės ketvirtfinalyje prieš Latviją, slovėnų strategas Igoris Kokoškovas sakė, kad pavyko iškovoti itin puikią pergalę.

22

Po dramatiškos pergalės ketvirtfinalyje prieš Latviją, slovėnų strategas Igoris Kokoškovas sakė, kad pavyko iškovoti itin puikią pergalę.

REKLAMA

„Puiki pergalė mums. Mes parodėme charakterį labai sudėtingoje situacijoje. Pasiruošimas šioms rungtynėms buvo labai sunkus. Žinojome, kad turėsime apsiginti nuo Kristapo Porzingio. Jis žaidžia aukščiausiame lygyje ir jį uždengti yra labai sunku. Mes tikrai sunkiai dirbome, kad iškovotume šią pergalę. Sveikinimai mano žaidėjams“, - pasakojo I. Kokoškovas.

- Treneri, pusfinalyje laukia ispanai. Ko tikitės?

- Akivaizdu, kad Ispanija yra šio turnyro favoritė. Jų sudėtis yra tikrai įspūdinga. Bet mes pasiruošime šiame mačui. Mes gerbiame Ispanijos rinktinę, bet jų nebijome. Suprantama, kad kol kas dar negalvojome apie Ispanijos rinktinę. Šįvakar mes nusipelnėme mėgautis šia puikia pergale.

O pusfinaliui pradėsime ruoštis nuo rytojaus. Čia yra sportas, čia yra krepšinis, todėl visko gali nutikti.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip įvertintumėte Slovėnijos žaidimą šioje dvikovoje?

- Šiandien rungtynės priminė linksmuosius kalnelius. Patys matėte, kaip dažnai keitėsi rezultatas. Maža to, latviams net buvo pavykę persverti rezultatą savo naudai. Antrasis kėlinys buvo labai sunkus. K. Porzingis parodė savo klasę. Latviai atrado energijos ir pradėjo mus spausti, todėl džiaugiuosi, kad mes nesutrikome ir iškovojome puikią pergalę.

REKLAMA

- Kaip vertinate jūsų talento L. Dončičiaus žaidimą?

- Noriu pasakyti, kad jam tai yra visiškai kita patirtis. Čia yra čempionatas ir dvikovos čia skiriasi nuo klubinio krepšinio. Čia yra aukščiausias lygis. Tad Luca auga kaip žaidėjas, o mes augame, kaip komanda. Mes linkiame jam mėgautis šiuo čempionatu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų