REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Premier“ lygos trečiajame ture didžiausią susidomėjimą kels šios šalies milžinų „Liverpool“ ir Londono „Arsenal“ futbolininkų dvikova.

Anglijos „Premier“ lygos trečiajame ture didžiausią susidomėjimą kels šios šalies milžinų „Liverpool“ ir Londono „Arsenal“ futbolininkų dvikova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas iš viso savaitgalį parodys penkerias rungtynes.

REKLAMA

Sekmadienį Londono komandoje aikštėje jau turėtų pasirodyti po traumos atsigavęs Alexis Sanchezas. Po diskvalifikacijos žais ir Laurent‘as Koscielny.

Per du pirmuosius mačus Liverpulio klubas surinko 4 taškus, o „kanonieriai“ – 3. „Liverpool“ sužaidė 3:3 su „Watford“ ir 1:0 palaužė Londono „Crystal Palace“. „Arsenal“ 4:3 nugalėjo „Leicester City“ ekipą ir 0:1 pralaimėjo „Stoke City“.

Praėjusį sezoną abejas tarpusavio rungtynes laimėjo Liverpulio klubas – 3:1 namie ir 4:3 svečiuose. Arsene‘o Wengero auklėtiniai Liverpulio komandos „Premier“ lygoje neįveikė jau keturiuose mačuose iš eilės. Pastarąjį kartą „Arsenal“ amžinuosius varžovus nugalėjo 2015 metų balandį (4:1).

REKLAMA
REKLAMA

Liverpulio „Anfield“ stadione „kanonieriai“ paskutinį sykį triumfavo 2012-ųjų rugsėjį.

„Premier“ lygoje „Liverpool“ Londono klubą paklupdė 18 kartų. 15 sykį stipresnis buvo „Arsenal“, o 17 akistatų baigėsi taikiai. Įdomu tai, kad šių ekipų mūšiuose net 17 įvarčių buvo pelnyta 90 minutę ar vėliau. Tai lygos rekordas.

Praėjusį sezoną „Liverpool“ užėmė ketvirtąją vietą ir vienu tašku aplenkė penktojoje pozicijoje likusį „Arsenal“.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai savaitgalį turėtų būti puikios nuotaikos. Jie šią savaitę UEFA Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose eliminavo Vokietijos „Hoffenheim“ klubą ir pateko į grupių turnyrą. Anglijos ekipa savo aikštėje oponentus pranoko 4:2 ir laimėjo seriją bendru rezultatu 6:3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį intriguojanti turėtų būti pirmenybių lyderio „Manchester United“ kova su 2015-2016 m. sezono čempionu „Leicester City“.

Transliacijų tvarkaraštis: rugpjūčio 26 d. 14.20 val. „Bournemouth“ – „Manchester City“ (www.viaplay.lt; tiesiogiai), 16.55 val. „Newcastle United“„West Ham United“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 19.20 val. „Manchester United“ – „Leicester City“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai); 22.55 val. „Bournemouth“ – „Manchester City“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas). 27 d. 15.20 val. „West Bromwich Albion“ – „Stoke City“ (www.viaplay.lt; tiesiogiai), 17.50 val. „Liverpool“ – „Arsenal“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 2.25 val. „West Bromwich Albion“ – „Stoke City“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų